Vizită de lucru pe şantierul lotului 5 al Autostrăzii Piteşti-Sibiu

0

Irinel Scrioștean,  secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, alături de prefectul judeţului Argeş, Radu Perianu au fost, miercuri, în vizită de lucru pe şantierul Autostrăzii Piteşti-Sibiu. M.S.

„Avem cele mai noi imagini cu stadiul lucrărilor la Autostrada Pitești-Sibiu! Se lucrează pe 30 de kilometri de șantier, sunt angrenați 840 de oameni și procentul executat din Lotul 5, Pitești-Curtea de Argeș, este de 33%.

Informațiile au fost culese în timpul unei vizite pe care am făcut-o astăzi pe șantier alături de Irinel Scrioșteanu- secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor. Ne-au fost gazde chiar constructorii.
Se lucrează deja la Pasajul Bascov, dar și la unul dintre podurile peste râul Argeș. În total, 21 de poduri și pasaje majore sunt în lucru, peste 170 de structuri minore și se fac lucrări de consolidare pentru care au fost aduși peste 2,5 miliarde de metri cubi de material.

Cea mai bună veste este că ritmul de lucru este unul bun și lucrările sunt în grafic pentru a fi finalizate în vara anului 2025.

Vă transmit imagini și declarații de la vizita de astăzi în care îi veți regăsi și pe domnul Irinel Scrioșteanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor și pe domnul Marco Morano- director tehnic Webuild”, a transmis prefectul judeţului Argeş, Radu Perianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.