Doi indisponibili

0

FC Argeș nu va miza în duelul cu Unirea Slobozia pe mijlocașii Josip Mihalic și Alexandru Răuță. În schimb, tehnicianul grupării din Trivale se va baza pe fundașul Esteban Orozco, ultima achiziție a piteștenilor. ”Avem ceva probleme de efectiv. Răuță e în continuare accidentat, Mihalic are și el problemă de sănătate. În rest, ceilalți băieți sunt bine. Orozco va fi în lotul de meci”, a spus antrenorul Eugen Neagoe.

Nu mai acceptă scuzele jucătorilor

”Principalul” echipei FC Argeș nu vrea ca elevii săi să mai găsească scuze atunci când nu câștigă: ”Este acel clișeu la noi, că adversarii și-au dorit mai mult victoria. Așa ceva nu vreau să aud! Nu! Trebuie să ne dorim foarte mult, să reușim! Aici, la Pitești, nu este că vom încerca, trebuie să reușim, să aducem echipa la cel mai bun nivel” a declarat Neagoe, la conferința de presă de dinaintea partidei cu Unirea Slobozia.

Vrea 9 puncte până la finalul anului

Cu Eugen Neagoe pe banca tehnică, piteștenii au adunat patru puncte în trei meciuri. Până la finalul anului, în afara partidei cu Unirea Slobozia, FC Argeș mai are de jucat cu CSM Ceahlăul (deplasare) și CSC Dumbrăvița (acasă). ”Mai avem aceste trei jocuri din finalul de an, ne dorim să luăm cât mai multe puncte, sper să și reușim! Îmi doresc să reușim, nu știu câte puncte vom lua, dar mi-aș dori să le luăm pe toate. Diferența față de locurile de play-off poate fi recuperată, dar trebuie să câștigăm aceste ultime partide. Dacă vom reuși să câștigăm, putem ajunge acolo. Mi-aș dori să câștigăm toate cele trei jocuri, dar suntem o echipă care poate să joace la un nivel bun, chiar și contra echipelor din față” a încheiat antrenorul Eugen Neagoe. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.