Ordin de protecție pe un an împotriva lui Cristi Tănase!

0

Detalii șocante din motivarea instanței!

Fostul fotbalist Cristi Tănase are probleme tot mai mari, se pare, generate de consumul exagerat de alcool și de substanțe psiho-active. Soția lui a obținut, în instanță, un ordin de protecție valabil pe un an, împotriva fostului sportiv, al mamei și fratelui acestuia. Totul în urma unui scandal de proporții pe care Dodel l-ar fi făcut în ziua de Paște. Din motivarea sentinței, dată de magistrații Judecătoriei Pitești, ies la iveală detalii șocante despre comportamentul violent al ex-fotbalistului. 

 

Pe data de 8 mai, soția fostului sportiv a depus la Judecătoria Pitești o cerere de instituirea unui ordin de protecție împotriva soțului ei, Cristi Tănase, împotriva cumnatului și a soacrei. Judecătoria Pitești a dat decizia pe data de 9 mai, când a admis cererea.

Timp de 12 luni, fostul fotbalist, mama și fratele lui nu au voie să se apropie la mai mult de 100 de metri de soție, de fiică, de locuința lor și de locuința socrilor. De asemenea nu are voie să ia legătura în vreun fel cu soția și fetița, nici telefonic, nici prin intermediul altor persoane. La proces s-a prezentat decât mama fotbalistului.

Decizia a fost contestată și se va judeca la Tribunalul Argeș pe data de 18 iunie. A doua zi după ordinul de protecție, soția lui Cristi Tănase a depus la Judecătoria Pitești o cerere de divorț, în care solicită exercitarea drepturilor părintești asupra copilei, stabilirea domiciliului fetiței la mamă și pensie de creștere a minorei.

Ar fi fost extrem de violent

În cadrul procesului privind ordinul de protecție, soția lui Cristi Tănase s-a plâns de comportamentul violent al acestuia. Din motivarea judecătorilor ies la iveală detalii șocante : ”Reclamanta a arătat că este căsătorită cu pârâtul (…) împreună cu care are un copil, (…) iar în ultima perioada, pe fondul consumului de alcool și de substante psiho-active, soțul său ar fi fost extrem de violent, în sensul că face scandal, tipă, urlă, distruge obiecte, astfel încât minora, care are numai 6 săptămâni, este agitată și ar fi început să tresară și să se sperie în somn. (…) a mai menţionat reclamanta că, în seara zilei de 05.05.2024, pârâtul ar fi venit la locuința unde cei doi locuiesc cu chirie, respectiv cea din Pitesti, (…) , fiind extrem de agitat, ar fi început să lovească ușa de la apartament cu pumnii și picioarele, i-ar fi adresat injurii, țipând și urlând iar când reclamanta ar fi deschis ușa și i-ar fi zis să tacă pentru a nu speria copilul, acesta ar fi făcut un scandal mai mare. Mai arată reclamanta că, atunci când ar fi deschis ușa pentru a intra pârâtul odată cu acesta ar fi sosit și mama reclamantei, care l-a introdus în apartament și că pârâtul ar fi continuat să fie violent, s-ar fi repezit în reclamantă, ar fi îmbrâncit-o pe aceasta iar pe mama reclamantei ar fi strâns-o de gât. Precizează reclamanta că i s-a făcut extrem de frică, motiv pentru care l-a chemat pe fratele acesteia (care se afla încă în mașină după ce o transportase pe mama sa și a reclamantei în apartamentul acesteia din urmă), că fratele a venit și ar fi dus-o pe reclamantă în dormitor unde se afla minora care, la rândul său, s-ar fi trezit și ar fi început să plângă foarte tare, speriată de urletele pârâtului”, scriu magistrații Judecătoriei Pitești în motivarea sentinței din 9 mai.

A trântit pătuțul fără să verifice dacă acolo era copilul

În cererea înaintată instanței, se precizează faptul că fostul fotbalist ar avea și tendine de distrugere.  ”A mai susţinut reclamanta că pârâtul ar fi distrus leagănul copilului, ar fi scos televizorul din perete și ar fi vrut sa-l distrugă, ar fi spart tocul de la ușă, ar fi trântit pătuțul fetiței fără să verifice dacă copilul e acolo sau nu. Reclamanta a învederat că ar fi sunat la Serviciul 112, dar că ar fi sunat și niște vecini de la două apartamente, apoi ar fi luat copilul si ar fi fugit la recepție, în timp ce mama și fratele acesteia ar fi reușit, cât de cât, să-l imobilizeze, iar în scurt timp ar fi venit și poliția, dar pârâtul ar făcut în continuare scandal și că abia într-un final organele de poliție ar fi reușit să îl imobilizeze pe pârât și să îl transporte la secția de poliție, în condițiile în care, susține în continuare reclamanta, ar fi încercat să îl și încătușeze de câteva ori. Reclamanta a menționat că s-a deplasat la Secția de poliție unde ar fi dat declarații, atât aceasta, cât și pârâtul care ar fi continuat să manifeste un comportament turbulent, iar ulterior lucrătorii de la poliție i-ar fi chemat pe mama și pe fratele pârâtului (ceilalți doi pârâți în cauză), deoarece pârâtul s-ar fi aflat într-o stare de agitație extremă și, când ar fi ajuns la secția de poliție, pârâta ( n.r. mama ex-fotbalistului) l-ar fi bruscat pe fratele reclamantei, l-ar fi împins și l-ar fi strâns de gât și l-ar fi și amenințat iar, în ceea ce îl privește pe pârâtul (n.r fratele ex-fotbalistului) acesta ar fi amenințat-o pe reclamantă și s-ar fi deplasat și la locuința din Poiana Lacului a părinților reclamantei, pe care i-ar fi amenințat, de asemenea, și cărora le-ar fi vorbit foarte urât despre reclamantă. Reclamanta a arătat că se teme de familia Tănase pe care îi consideră niște oameni recalcitranți, violenți, care i-ar fi adresat injurii și amenințări și ar fi acuzat-o pe nedrept și prin intermediul mesajelor telefonice. (…) Reclamanta a mai învederat și că faptul că pârâtul  consumă alcool și substanțe psiho-active, fiind depistat anterior în trafic în această stare este de notorietate. Reclamanta a precizat că pârâții nu au teamă de nimeni, că aceasta se teme pentru viaţa sa şi a minorei”, mai scrie în motivarea deciziei dată de Judecătoria Pitești.

 

Imediat cum a fost instituit ordinul de protecție valabil pe 12 luni, Cristi Tănase, fratele și mama lui au contestat decizia la Tribunalul Argeș. Aceasta are termen de judecată pe data de 18 iunie 2024. De asemenea termenul de judecată în dosarul de divorț a fost stabilit pentru data de 10 iunie.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.