Se „juca” de-a pistolarul în curte!

0
0

Un bărbat, deţinător legal de arrmă de tir sportiv, neletală, s-a crezut pistolar. Acesta şi-a amenajat în curte o ţintă făcută dintr-un lemn şi a început să tragă cu arma. Vecinii au sunat la 112, iar poliţiştii au întocmit pe numele lui dosar penal pentru uz de armă fără drept. 
„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, de către o persoană din aceeași localitate, despre faptul că, în curtea unei locuințe se trage cu o armă cu aer comprimat.
La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, împreună cu polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, care au identificat un bărbat de 45 de ani, din Pitești, deținător legal al unei arme lungi neletale, cu aer comprimat, de tir sportiv, care ar fi efectuat mai multe focuri de armă asupra unei ținte improvizate în curtea locuinței pe care o deține în orașul Costești.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de armă fără drept, conform articolului 343 din Codul Penal”, a transmis IPJ Argeş despre acest caz.
Cu ce a greşit bărbatul care, totuşi, deţinea arma legal? Avea voie să tragă cu ea numai într-un poligon special amenajat, potrivit anchetatorilor. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.