Anca Ţurcaşiu şi Andrei Duban pe scena Teatrului Alexandru Davila

0

Sfârșitul săptămânii vine cu noi spectacole la Teatrul Alexandru Davila. Sâmbătă și duminică, Anca Țurcașiu, Andrei Duban și Paula Chirilă, alături de alți îndrăgiți artiști, vor urca pe scenă în cadrul spectacolului de revistă “Dacii și românii.ro”. Mai jos aveţi programul complet din acest weekend. 
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023
Ora 11.30 – Fata moșului și fata babei – (Sala ,,Liviu Ciulei”) Distribuţia: Mihai Savu, Gabriela Roșu, George Slătioreanu, Olga Podaru, Andreea Botescu-Boțârcă, Alina Diaconu, Aura Floroiu, Cristina Muscalu. Actorii secției ,,Așchiuță” aduc în fața micilor spectatori povestea captivantă a copilăriei în care binele, frumosul și generozitatea stau față în față cu opusul lor. O poveste educativă în care fata moșului, întruchiparea binelui, este modelul de urmat care contrastează puternic cu fata babei, personajul negativ. Bilete se pot achiziționa de aici https://www.mystage.ro/bilete/fata-mosului-si-fata-babei-1699/#/r=29649 sau de la agenția de bilete a teatrului.
Sâmbătă 28 ianuarie
Ora 19.00 Dacii şi românii.ro – (Sala Mare) Spectacolul de revistă îi are ca invitați de onoare, pe îndrăgiții Anca Țurcaşiu și Andrei Duban, alături de peste 50 de artiști ai Secției Dramă ”Liviu Ciulei”, Secției pentru copii și tineret ”Așchiuță” și întreaga Secție de Revistă ”Constantin Zărnescu”. Umorul, muzica și dansul se vor împleti armonios sub bagheta unui adevărat maestru al genului, Cezar Ghioca – regizor al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”. Bilete disponibile la agenția teatrului și online https://www.mystage.ro/bilete/dacii-si-romaniiro-3592/#/r=29651 Pe scenă vor urca orchestra Teatrului Alexandru Davila, Ansamblul de balet, artiştii Secției pentru copii și tineret Așchiuță şi actori și soliști vocali. Dintre aceţia îi amintim pe Anca Țurcaşiu, Andrei Duban, Pula Chirilă, Marius Bălan, Ioana Podăreanu, Puiu Mărgescu, Cristi Lincan şi alţii.
Duminică, 29 ianuarie
Ora 11.30 – Crăiasa Zăpezilor – (Sala ,,Liviu Ciulei) În “Crăiasă zăpezilor”, Andersen vorbește despre iubire, despre puterea acesteia de a înfrunta și depăși orice obstacol. Biletele se pot achiziționa de aici https://www.mystage.ro/bilete/craiasa-zapezilor-3020/#/r=29650 sau de la agenția de bilete a teatrului.
Duminică 29 ianuarie
Ora 19.00 – Dacii şi românii.ro – (Sala Mare). M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.