Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 18 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - vineri, 16 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Deşi MIT-ul şi mit-ROI par a avea aceeaşi Rădăcină …pătrată… e doar/ https://curierul zilei. ro/ , “văzut”-ul …ca parte a ținerii de minte/Stiinței de carte (sfântă) a Sf.Arhangheli — MihaiL & GabrieL/(GavriL) pe care cei 2oi WHIRLPOOL îl aplică sus …pe Lucrare … ca să nu supere …prin PUNEREA …de BancNOTĂ !

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Da-ne bah si traducerea/interpretarea/sensul, etc…altfel ramanem prosti in fata geniului neinteles !

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Era bine, înainte de a te preocupa “să dai” şi “să pimeşti” de la Centrul Cultural Piteşti “chestii” despre relația dintre semne, limbaj şi vorbire să-ți clarifici, ție, dragă țață, în primul rând, diferențele dintre semn şi simbol care există (sincronic/sincretic), dar “sunt” in devenire (diacronic/istoric). Pe această “însuşire structuralistă”(Derida) întemeind Ferdinand (de Sausseure) “Semiotica lingvistică” în lucrarea postumă (1916) “Curs de semiotică lingvistică generală” , pe care doar voi, de la Județ,… şi prefectul,…care mai este şi proRector, l-ați citit “în orginal”! Hai, pa !

    Reply
 2. 2

  Anonim

  Problema sensului si a semnificației e de când Semiotica un îndemn de a nu mai căuta la tot pasul “mura’n… gură”/”Ana sre mure !?;” sau… “para (chioară-mălăeață) care pică fix …când si unde … e nevoie…de Pana …eteo, nu e !…

  Reply
 3. 3

  valica

  Vorbiti ba romaneste in plm, lasati pasareasca nu mai faceti pe desteptii….

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei