Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş |
sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Următoarea ediţie a ziarului nostru va apărea miercuri 2 decembrie. Pentru anunţuri de mare şi mică publicitate puteţi veni la redacţie marţi 1 Decembrie.

Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.
trai 930x122-01
produse
fermieri-produse_600x300

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Deşi MIT-ul şi mit-ROI par a avea aceeaşi Rădăcină …pătrată… e doar/ https://curierul zilei. ro/ , “văzut”-ul …ca parte a ținerii de minte/Stiinței de carte (sfântă) a Sf.Arhangheli — MihaiL & GabrieL/(GavriL) pe care cei 2oi WHIRLPOOL îl aplică sus …pe Lucrare … ca să nu supere …prin PUNEREA …de BancNOTĂ !

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Da-ne bah si traducerea/interpretarea/sensul, etc…altfel ramanem prosti in fata geniului neinteles !

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Era bine, înainte de a te preocupa “să dai” şi “să pimeşti” de la Centrul Cultural Piteşti “chestii” despre relația dintre semne, limbaj şi vorbire să-ți clarifici, ție, dragă țață, în primul rând, diferențele dintre semn şi simbol care există (sincronic/sincretic), dar “sunt” in devenire (diacronic/istoric). Pe această “însuşire structuralistă”(Derida) întemeind Ferdinand (de Sausseure) “Semiotica lingvistică” în lucrarea postumă (1916) “Curs de semiotică lingvistică generală” , pe care doar voi, de la Județ,… şi prefectul,…care mai este şi proRector, l-ați citit “în orginal”! Hai, pa !

    Reply
 2. 2

  Anonim

  Problema sensului si a semnificației e de când Semiotica un îndemn de a nu mai căuta la tot pasul “mura’n… gură”/”Ana sre mure !?;” sau… “para (chioară-mălăeață) care pică fix …când si unde … e nevoie…de Pana …eteo, nu e !…

  Reply
 3. 3

  valica

  Vorbiti ba romaneste in plm, lasati pasareasca nu mai faceti pe desteptii….

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei