Evenimente Centrul Cultural Piteşti

0



Centrul Cultural Pitești pregătește, pentru perioada 19-23 aprilie, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite exclusiv online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
☛ Dialogul cu tema Provocările tinereții absolute, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul “Gânduri, Rostiri, Scrieri”, coordonat de poeta Denisa Popescu, având-o invitată pe interpreta de muzică ușoară Ruxandra Păunescu.
☛ Cenaclul Armonii Argeșene, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, avându-l invitat pe poetul Gelu Ungureanu.
☛ Prelegerea cu tema Viața privată în Țările Române în Amintirile lui Radu Rosetti, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Istorie și istorii cu Marin Toma”, coordonat de redactorul-șef al revistei-document Restituiri Pitești, dr. Marin Toma, eveniment care va avea loc live, marți, 20 aprilie, de la ora 14.00, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești.
☛ Dezbaterea cu tema Siguranță, Libertate sau Maturitate?, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul „Lumea Interioară între Mit și Știință”, coordonat de promotorul cultural Alexandra Grigorescu, având-o invitată pe lector univ. dr. Lucia Neagoe de la Facultatea de Științele Educației, Științe Sociale și Psihologie a Universității Pitești.
☛ Prelegerea cu tema Personalitățile României (Partea a II-a), în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Teme Culturale în Emoții Raționale”, coordonat de scriitorul, eminescologul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache.
☛ Noul proiect cultural sub genericul Multiculturalism în România, coordonat de Angelo Sinisi, de origine italiană, stabilit la Pitești, profesor dr. de Inginerie Economică la Universitatea Bologna din Italia, și de soția sa, Crenguța Ileana Sinisi, lector univ. dr. ing. economist, profesor asociat la Universitatea Bologna.
☛ Prelegerea cu tema 365 de ani de la zidirea Bisericii Domnești din Pitești, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Biografii de Excepție”, coordonat de muzeograful și scriitorul dr. Octavian Dărmănescu.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.