Înot: Bronz pentru CSM Pitești la Campionatele de Cadeți

0
0



CSM Pitești a obținut o medalie la București, la recent încheiatele Campionate Naționale de Înot rezervate cadeților, concurs ce s-a desfășurat la Bazinul Lia Manoliu.


Sportivul piteștean care a urcat pe podium a fost Teodor Proca (14 ani) care reușit în proba de 400 m liber să obțină medalia de bronz având un timp cu 10 sutimi mai mic decât sportivul care a luat de medalia de argint, argeșean fiind cronometrat cu 4’18”35. Ceilalți sportivi piteșeni au obținut la această competiție doar recorduri personale . Teodor Proca îi are antrenori la CSM Pitești pe Antrenor Viorel Ciobanu, secundat de Adrian Moise.

Campionatele Naționale de Înot Cadeți s-au desfășurat la București – Bazinul “Lia Manoliu” pe durata la 4 zile. Aici s-au întrecut peste 300 de sportivi de la mai multe cluburi din întreaga ţară.

Recorduri îmbunătățite

De asemenea, printre cei prezenţi s-au numărat şi 3 înotători de CS Dacia Mioveni 2012 Rareș Mirea, Eric Dulgherescu și Vasile Stoica Eric., pregătiți de antrenorul Viorel Ciobanu. Și înotătorii de la CS DACIA au mers bine fiecare doborându-și recordul personal. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.