Un muzician renumit, MANAGER al Teatrului Alexandru Davila

1



O zicală din popor culeasă spune ca fiecare om se naşte cu o stea norocoasă. Aşa putem afirma şi despre managerul general al Teatrului Alexandru Davila Piteşti, Felix Goldbach, care datorită talentului cu care l-a hărazit Dumnezeu dar şi graţie ambiţiei sale de fier. Datorită studiilor absolvite pe plan naţională şi international în domeniul muzical, fiind un muzician deosebit de talentat, a reuşit să obţină nota maximă la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei de director, în cadrul acestei instituţii.


Parinţii i-au fost mentorii care i-au insuflat încă din copilarie curajul şi ideea după care s-a ghidat în viaţă, focalizandu-se pe deviza ca ,,nimic nu este imposibil de realizat dacă iţi doreşti cu adevarat ‘’. Pornind de la aceste poveţe întelepte, tânărul botoşănean Felix Goldbach şi-a propus să exceleze în frumoasa sa cariera muzicală atingându-şi ţelul dorit.

Să fii frumos şi deştept totodată, este o mare binecuvântare, iar pe proaspătul manager îl caracterizează aceste două calităţi, care l-au condus pe drumul spre succes. A copilarit în comuna Mândreşti din satul Ungureni, judeţul Botoşani, de care afirma că este foarte mândru. S-a născut şi a copilarit pe acele meleaguri de poveste şi a cărui faimă o poarta cu el pretutindeni în lume. Încă din frageda vârsta şi-a descoperit vocaţia de clarinetist astfel încât, la absolvirea clasei a V-a, ajunge să câştige primul sau concert.

Absolvent al mai multor instituţii muzicale

Bogata sa carieră muzicală, l-a purtat de-a lungul anilor din satul natal pe scenele naţionale cât şi internaţionale, clarinetul lui aducându-i laurii succesului. Renumitul muzician are un palmares impresionant cu un portofoliu foarte bogat. Este absolvent al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, având două titluri de doctor în domeniul muzical dar şi în management cultural. Deţine funcţia de Profesor de clarinet şi saxofon, Lector Universitar, Doctor la Facultatea de Ştiinţe şi Arte a Universitatii Valahia din Târgovişte şi Manager General al Asociaţiei Culturale ,,Gold Muzic’’, acelaşi titlu de doctor în muzică obţinându-l şi la Viena, Universitatea de Muzica Kunst Wien.

Datorită concepţiilor sănătoase şi firii sale ambitioase, copilaşul de odinioară a ajuns astăzi să ocupe importante funcţii in cariera muzicală. Actualul manager al Teatrului Alexandru Davila din Piteşti, Felix Goldbach este Profesor de Muzica Camerală în clarinet şi saxofon, dar şi omul care-şi pune sufletul pe note muzicale.

Proiectul manegerial a fost câştigător

Felix Goldbach a declarat ca odata cu investirea lui ca manager al Teatrului Alexandru Daviladin Piteşti, va face tot ceeace îi stă în putere pentru dezvoltarea institutiei. Promovarea activitatilor artistice prin atragerea publicului iubitor de teatru, în concordanţă cu obiectivele propuse în proiectul lui de management foarte bine gândit şi pus la punct.
În viziunea lui, nici o zi nu seamănă cu cealaltă, mergând pe premisa ca de fiecare data exista o doza de noutate, care se suprapune peste planurile prestabilite, fiind mereu pregatit pentru a face faţă noilor provocari cu eleganţă şi precizie.

Având o bogată experienţă în domeniul managerial, actualul Manager al Teatrului Alexandru Davila Piteşti, Felix Goldbach se ghideaza dupa ideea că munca în echipă este cea mai eficienta şi dă roade sută la sută, fapt ce l-a determinat sa motiveze angajatii şi sa-l trateze cu multă caldură sufletescă încât să creeze în cadrul instituţiei un ambient familial fiind un tot unitar. Exceland în domeniul muzical cat si in cel cultural si avand o vasta experienta in spate, este omul care stie sa gestioneze cat mai bine o institutie publica de cultură, apta sa obtina cele mai înalte performante.

Concert de Crăciun

Odată venind la conducerea Teatrului Alexandru Davila Pitesti, a început să se implice în domeniul managerial punandu-şi amprenta în organizarea unor minunate spectacole de mare anvergura. Aşa se face ca pe data de 23 decembrie în Sala Mare a Teatrului Alexandru Davila Piteşti, pe care noul manager cu demnitate şi mândrie o conduce a avut loc un frumos Concert de Crăciun la care şi-au adus aportul artişti renumiţi.

Prestigiosul repertoriu a reunit atât colinde tradiţionale româneşti LINU-I LIN, O CE VESTE MINUNATA, DIN CERURI NINGE IAR, cât şi internaţionale, AVE MARIA, FELIZ NAVIDAD, sub egida dirijorului Lucian Vlădescu, dar şi trupa de balet a teatrului, a căror ţinute adecvate sărbatoriri Craciunului. Au dansat pe ritmuri muzicale ridicând publicul prezent în picioare. Artiştii fiind răsplătiţi cu ropote de aplauze, întregul spectacol desfăşurandu-se sub coordonarea vestitului clarinetist şi manager al institutiei teatrale, Felix Goldbah.

Sunt impesionată de activitatea acestui muzician renumit si pot afirma cu tărie fără pic de reţinere că Felix Goldbach este cu adevarat OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT.

Camelia Sterie


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.