Concert în Joia Mare, la Filarmonică

0Filarmonica Pitești organizează joi, de la ora 19, în Sala Simfonia, un nou concert simfonic. În Joia Mare, atât soliștii, cât și dirijorul concertului, sunt angajații instituției. 


În afara dirijorului Constantin Grigore vor urca pe scenă, ca soliști, violoniștii Mădălin Sandu, Oliviu Constantinescu și Daniel Stan, clarinetistul Ionuț Tolea, violoncelistul Paul Oneci, oboistul Raymond Cinpoeșu, fagotistul Angelo Mihai și flautista Loredana Oneci.

În program: C. P. Stamiz – Concertul pentru clarinet, vioară și orchestră în Si bemol Major, J. Haydn – Simfonia concertantă în Si bemol Major, J. S. Bach – O. Respighi – Sonata în mi minor pentru vioară, orgă și corzi, J. B. Breval – Simfonia concertantă pentru flaut și fagot (adaptare pentru violoncel și flaut) și P.I. Ceaikovski – Meditation nr. 1. n
Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente. I.I.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.