Programul din week-end la Teatrul Davila

0


La sfârşitul săptămânii, actorii Teatrului Alexandru Davila, din Piteşti, vor pune în scenă noi spectacole după cum urmează:
● Sâmbătă, ora 11,30 Motanul Încălţat (Sala Studio ”Liviu Ciulei”), spectacol pentru copii de peste 3 ani. „Motanul încălțat” este o poveste binecunoscută a lui Charles Perrault. Personajul principal, Motanul, prezintă calitățile unui fiu mai mic, care sunt inteligența, vitejia și spiritul. Morala poveștii este că un om trebuie să se bazeze întotdeauna pe abilitățile sale și că este important să crezi în tine și să fii creatorul norocului tău.
● Sâmbătă la ora 19:00 – Tango amore (Sala Mare, cu durata de 60 de minute, fără limită de vârstă. ”Tango amore” este cu adevărat un spectacol deosebit, ce reprezintă un periplu prin cele mai celebre tangouri, un spectacol cu o coregrafie specială, realizată de cunoscuta balerină Amalia Mîndruțiu și regia artistică semnată de Beatrice Rancea.
● Duminică la ora 11.30, Ursul Păcălit de vulpe (Sala Studio ”Liviu Ciulei”), pentru copii de peste 3 ani. Anecdota „Ursul păcălit de vulpe” este o povestire nemuritoare a lui Ion Creangă care ne aduce zâmbetul pe buze indiferent de vârstă.
● Duminică de la ora 19.00 – Suflete neîntinate (Sala Studio ”Liviu Ciulei”), cu durata de 60 de minute. Spectacolul este o comedie, o adaptare liberă după nuvelele lui Șukșin. O mamă care își crește singură copilul așteaptă vizita lui Vladimir, slujbaș la tipografie. Poate că de data aceasta Vladimir îi va cere mâna, cine știe … Asta rămâne de văzut în sala de spectacol …
Biletele pot fi achiziţionate online: https://www.mystage.ro/spectacole/suflete-neintinate-3211?af=41 sau de la Agenția de bilete a teatrului.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.