Şniţele vieneze

Date:

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 30 min
• Gata în: 30 min
Ingrediente:
• piper
• 4 ouă
• 2 linguri muștar cu hrean
• 200 gr. pesmet
• ulei pentru prăjit
• 2-3 roşii
• 1 lămâie
• 2-3 fire pătrunjel verde
• sare
• 600 gr. mușchi de porc
Mod de preparare:
1. Se spală în 2-3 ape muşchiul de porc, apoi se şterge pe un prosop absorbant de bucătărie. Se feliază mușchiul, apoi feliile de carne obţinute se bat cu ciocanul de șnițele. Se condimentează cu sare și piper și se stropesc cu ulei pe toată suprafața. Se acoperă cu o folie de plastic și se lasă la rece, câteva minute.
2. Între timp, se bat ouăle cu mixerul și se amestecă cu muștar, sare și piper, după gust.
3. Pesmetul se cerne într-un bol împreună cu făina și se scot bucățile de carne condimentate. Se trec prin pesmet, ou, apoi iar pesmet și se prăjesc în uleiul bine încins.
4. Se lasă 3-4 minute pe fiecare parte și, după ce s-au rumenit, se scot pe un prosop absorbant să se scurgă.
5. Şniţelele se servesc cu salată de roșii și se ornează cu frunzulițe de pătrunjel proaspăt și felii de lămâie.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...