Concert cameral, la Filarmonica Pitești

0

Astăzi, 11 Noiembrie, de la ora 19, sunteți așteptați în sala „Simfonia” a Filarmonicii Pitești, unde va avea loc concertul cameral Drum, susținut de Ansamblul Ars Subtilior. Inclus ediției a VII – a a Festivalului Internațional Meridian, cameralul are ca scop promovarea compozitorilor și a interpreților autohtoni. I.I
Organizat de Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România, festivalul este unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică nouă. Desfășurat între 6 – 13 noiembrie a.c. sub tema ATLAS, acesta este dedicat Centenarului Societății Internaționale pentru Muzică Contemporană, cea mai mare și mai veche rețea dedicată muzicilor de avangardă din lume.
Violonista Iulia-Adriana Vida, flautiștii Mihai Vaida și Carina Boanță, pianiștii Vlad Gînța, Marius Boldea și Cătălin Răducanu vor interpreta lucrări muzicale compuse de Bogdan Pintilie, George Păiș, Sigismund Toduță, George Enescu și Vlad Gânța.
În program: Bogdan Pintilie – „Thoughts from a Mansion” pentru flaut, vioară şi pian, George Păiș – „Ciment Străveziu” pentru flaut, vioară şi pian, Sigismund Toduță – Sonata pentru flaut și pian, George Enescu – „Cantabile şi Presto” pentru flaut şi pian, Vlad Gînța – „Brâncuși Études” pentru flaut, vioară şi pian.
Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți este 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei. Abonamentele sunt valabile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.