Spectacol jazz&pop cu Zina Ghițulescu

0

Melomanii sunt așteptați vineri, de la ora 19, la Filarmonica Pitești, la un nou concert de jazz&pop. 
Clarinetistul Ionuț Tolea, pianistul Victor Buștean, percuționistul Gabriel Barani și chitaristul Alexandru Iordache, artiștii care alcătuiesc bandul filarmonicii piteștene, și solista Zina Ghițulescu vor aduce în fața publicul pagini muzicale de mare popularitate.
După absolvirea Liceului de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești, Zina Ghițulescu a urmat și cursurile Facultății de Muzică (secția pedagogie muzicală) de la Universitatea din Pitești.
Timp de 10 ani a cântat alături de orchestra „Doina Argeșului”, împlinindu-și un vis. Este laureată a mai multor festivaluri de folclor, dintre care menționăm: Mamaia, Maria Lătărețu, Maria Tănase.
A fost prezentă în multe ediții Tezaur folcloric, realizate de regretata Marioara Murărescu. Biletele pot fi procurate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți este 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei. Abonamentele sunt valabile. I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.