Nicu Covaci, duminică la Cinema „București”!

0
  • La proiecția filmului „PHOENIX – Povestea”

Urmează un final de săptămână cu două filme de neratat la Cinematograful de artă „București” din Pitești! Fanii trupei Phoenix se vor putea întâlni duminică chiar cu fondatorul formației, Nicu Covaci.
Astfel, duminică, de la ora 19, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „PHOENIX – Povestea”, în prezența fondatorului trupei Phoenix, Nicu Covaci.
Regizat de cineastul Cristian Radu Nema și produs de Bianca Beatrice Michi, filmul spune povestea trupei Phoenix, așa cum am trăit-o cu toții și transpune cinematografic, la aniversarea a 60 de ani, spiritul și mesajul fenomenului cultural Phoenix. Prețul unui bilet la acest film este de 25 lei. Sâmbătă, 1 aprilie 2023, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „O dimineață minunată”, regizat de Mia Hansen-Løve, în rolurile principale fiind Léa Seydoux, Pascal Greggory, Melvil Poupaud și Nicole Garcia. Sandra este o tânără mamă care îşi creşte singură fiica. Marea provocare din viaţa familiei este tratamentul tatălui Sandrei, Georg, care suferă de o boală degenerativă. Dar iată că Sandra îl reîntâlneşte pe Clément, un vechi amic cu care nu s-a mai văzut de mult şi, deşi el are o relaţie stabilă, între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste. Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi .I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.