Recital Carpatian Rhytms, la Filarmonica Pitești

0

Filarmonica Pitești organizează vineri, de la ora 19, la Centrul Multifuncțional, primul recital cameral al noii stagiuni susținut de naista Gina Sandu, violonistul Mădălin Sandu și pianistul Radu Titi.
Programul cuprinde: G.Caccini – Ave Maria, W. Gomez – Ave Maria, A. Dvořák – Humoresque, G. Zamfir – Dance de la Foret și Hope song, M. Sandu – Romanian medley, G. Bizet – Habanera, E. Morricone – Tarantella, J. Last – Lonely shepherd, V. Monti – Czardas, F. Kreisler – Schön Rosmarin, C. Porumbescu – Balada și G. Dinicu – The lark.
Absolvent al Facultăţii de Interpretare Instrumentală a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, la clasa profesorului Ladislau Csendes, Mădălin Sandu este, de la înfiinţare, din 2007, concertmaestru al Filarmonicii Piteşti. A colaborat cu filarmonicile din Bucureşti, Giurgiu, Sibiu, Ploieşti, Constanţa, Râmnicu-Vâlcea, iar ca solist concertist a susţinut recitaluri şi concerte pe toate scenele muzicale ale ţării. A concertat şi în Italia, Germania, Elveţia, Franţa, Austria, Spania, Ungaria, Republica Moldova și Coreea de Sud. Mădălin Sandu este nu doar un violonist de talent, ci şi aranjor, orchestrator şi dirijor, iniţiator al multor proiecte sonore spectaculoase. De doi ani îndeplinește și rolul de director artistic al Filarmonicii Pitești.
Absolventă a Facultății de Interpretare Muzicală (specializarea nai) a Universității Naționale de Muzică Bucuresti, la clasa profesorilor Gheorghe Zamfir și Dalila Cernătescu, doctor în muzică, Gina Sandu este profesor de nai la Liceul de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești. Ca solist instrumentist, a colaborat cu orchestrele Crai Nou și Țara Bîrsei din Brașov, Magic Orchestra, Orchestra Națională de Folclor din București și Doina Argeșului și Camerata Argesis din Pitești. Din 2010, colaborează cu Filarmonica Pitești, fiind prezentă în numeroase proiecte sub bagheta dirijorilor Tiberiu-Dragoș Oprea, Constantin Grigore și Mădălin Sandu.
Colaborator permanent al Filarmonicii Pitești, Radu Titi este profesor de pian la Liceul de Arte Dinu Lipatti din Pitești și dirijor al corului Ars Nova. n
Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți este 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei. I.I

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.