Magda Catone în „Părinţii teribili”

0

Comedie de succes la Piteşti



Piteştenii au ocazia să o revadă pe Magda Catone în piesa de teatru „Părinţi teri­bili”, de Jean Cocteau. Spectacolul va avea loc luni, 2 martie, la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti.


Comedia „Părinţii teribili” ne vorbeşte despre relaţiile dintre generaţii, în cadrul unei familii cu o concepţie tradiţională. Când Michel, ajuns la douăzeci şi doi de ani, le spune părinţilor că e îndrăgostit, Yvonne, mama lui, intră în panică, simţind că îşi va pierde copilul iubit, aflat în centrul vieţii ei. Tatăl, Georges, se sperie pentru că el depinde financiar şi „emoţional” de Leonie, mătuşa tinerei Madeleine. Leonie înţelege să coopereze la separarea tinerilor şi aranjează o întâlnire în apartamentul fetei, iar în urma unei abile manevre a lui Georges şi a aliatei sale, lucrurile se aranjează.
Prima dată s-a jucat în 1938
Piesa amestecă elemente de tragedie şi farsă. Prima interpretare a avut loc pe data de 14 noiembrie 1938. Acum, piesa „Părinţi teribili!” de Jean Cocteau, în regia Dianei Lupescu îi are în distribuţie pe Marius Bodochi, Silviu Biriş, Magda Catone, Raluca Grosu şi Diana Lupescu. Biletele s-au pus în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor, la preţul de 100 lei, 80 lei şi 60 de lei, în funcţie de locul ales în sala de spectacol. A.Roşu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.