Recomandări TV de azi

0
1

00:00 – PRO TV – Prețul răzbunării – Curtie Church este angajat de fiul unui cap al unei importante bande din Bangkok pentru a detona un pachet exploziv artizanal asupra câtorva membri dintr-o bandă rivală. Apoi, acesta îl cheamă și inventează o poveste despre o presupusă fiică și îl plătește pentru a o găsi pe fata care – se spune – a fost rapită.

00:30 – Antena 1 – 21 Jump Street – În comedia de acțiune 21 Jump Street/Schmidt (Jonah Hill) și Jenko (Channing Tatum) care erau rivali în anii de liceu, au devenit o pereche de prieteni, cam ciudați, în timpul cursurilor la Academia de Poliție. Deși nu sunt cei mai buni polițiști din cartier, ei au șansa să avanseze.

20:00 – Prima TV – Ucigașul plătit – Arthur Bishop (Charles Bronson) este un asasin profesionist care este de acord sa ii transmita secretele meseriei fiului unuia dintre cei pe care i-a omorat chiar el. Problema este ca ucenicul, interpretat de catre Jan-Michael Vincent, este, pe semne, prea tanar.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.