Festival de muzică rock, la Pitești

0

În perioada 7-8 iulie, Parcul Lunca Argeșului va fi gazda ediției a II-a a Rebel X Young Rock Festival, festivalul tinerilor pasionați de muzica rock. 
Organizat de Asociația “La Pietre”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, Rebel X este un festival aparte, conceput să ofere o platformă optimă de exprimare trupelor tinere și talentate de muzicieni rock, într-un spațiu perfect pentru atmosfera proprie unui eveniment dedicat tinerilor: în cel mai mare parc al Piteștiului, Lunca Argeșului!
Ediția a II-a a festivalului Rebel X îți oferă ocazia să te alături unei experiențe muzicale unice, prin line-up-ul pregătit, atmosfera captivantă și spiritul rock autentic, timp de două zile, în aer liber!
Bucură-te de trupe rock legendare și de artiști locali talentați, într-o atmosferă autentică de neratat pentru iubitorii muzicii intense! n
Ești pregătit să te bucuri și să simți vibrațiile muzicii rock? Intrarea este liberă! Ești așteptat alături de prieteni pentru a te relaxa, sărbătorind împreună cu alți rockeri din toată țara pasiunea comună pentru muzică! M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.