Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Blonda beată l-a fraierit pe patron      *** În viaţă, după ce s-a electrocutat      *** Comisarul şef Badea, adjunct al Direcţiei Rutiere      *** Amenzi pentru tulburarea liniştii publice      *** 126 de candidaţi, absenţi!      *** „Ne-am organizat foarte bine!“      *** Selymeş: „Mi-a plăcut Mioveniul!“      *** CS Mioveni II şi Atletic Bradu se pregătesc de meciul direct      *** Champions League, Play-off, retur      *** FC Argeş 1998 - Dinamo 2000, în Finala Legendelor!      *** Denisa Dragomir, campioană naţională!      *** România, umilită de Letonia!      *** Albu şi Stoica, medaliaţi la Cupa Europei!      *** Bucureşteanul i-a luat zilele!      *** S-au proptit cu duba într-un cap de pod      *** Biciclist lovit de maşină, în comă la spital      *** S-a aruncat în canal, ca să moară      *** Stancu şi-a tras Poliţie Locală!      *** 25% dintre părinţi au refuzat să-şi vaccineze copiii!     

 
Studiu privind alegerea centralelor termice Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 august 2017

 

Studiu privind alegerea centralelor termice


Conform unui studiu Ariston, românii îşi aleg centrala termică după un sistem de criterii incorrect, în primul rând în funcţie de preţ (37%), apoi eficienţă, randament, consum (23%),  marcă (23%) şi, în sfârşit, o pondere mai mică, în funcţie de perioada de garanţie şi post-garanţie (11%) şi ţara de origine (2%).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 291

Continuare
 
25% dintre părinţi au refuzat să-şi vaccineze copiii! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 august 2017

În plină epidemie de rujeolă, în Argeş,

25% dintre părinţi au refuzat să-şi vaccineze copiii!

 

Este epidemie de rujeolă în ţara noastră, dar mulţi părinţi nu înţeleg importanţa vaccinării ROR şi refuză să-şi imunizeze copiii. Potrivit raportărilor făcute de către medicii de familie din judeţul nostru la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, în acest an, rata refuzurilor vaccinării ROR a crescut alarmant la 25%.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 282

Continuare
 
Stancu şi-a tras Poliţie Locală! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 august 2017

Pe banii cetăţenilor,

Stancu şi-a tras Poliţie Locală!

 

Din acest an, cetăţenii din Bascov sînt obligaţi ca odată cu plata impozitelor şi celorlalte taxe să achite la Primărie şi taxa pentru pază, în valoare de 50 de lei de fiecare gospodărie. Perceperea acestei taxe a fost stabilită prin Hotărîrea nr. 100 în şedinţa Consiliului Local din 29 noiembrie 2016. Primarul din Bascov, Gheorghe Stancu, ne-a spus că taxa este percepută în baza legii. De remarcat este faptul că edilul scapă din vedere faptul că oamenii abia fac faţă cheltuielilor lunare pentru a-şi achita plata facturilor la gaze, apă, energie electrică şi, în loc să găsească soluţii prin care să le reducă impozitele şi taxele, primarul vine cu unele în plus.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 754

Continuare
 
126 de candidaţi, absenţi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 august 2017

La prima probă a Bacului, la Limba română,

126 de candidaţi, absenţi!

 

Ieri a început a doua sesiune a Bacalaureatu­lui din acest an, elevii susţinînd proba scrisă la Limba şi literatura română. În judeţul nos­tru, din cei 481 de elevi înscrişi la această probă, 126 au fost absenţi!    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 208

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Prins băut la volan

Georgian J., de 34 de ani, din comuna Boţeşti, a fost depistat de către oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Piteşti, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 233

Continuare
 
Amenzi pentru tulburarea liniştii publice Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 22 august 2017


Amenzi pentru tulburarea liniştii publice

 

În perioada 14 - 19 august,  agenţii din cadrul Politiei Locale Piteşti au desfăşurat acţiuni ce au vizat tulburarea liniştii şi ordinii publice, consumul de alcool şi de seminţe pe domeniul public.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 377

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Controale pentru prevenirea toxiinfecţiilor

Inspectorii din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş au efectuat, săptămîna trecută, controale în unităţile de alimentaţie publică pentru prevenirea toxiinfecţiilor alimentare în zonele turistice şi de agrement. Au fost verificate 5 restaurante, o pizerie, 8 pensiuni turistice, 7 magazine alimentare şi un fast food. În urma verificărilor, au fost date 8 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 5.400 lei pentru următoarele nereguli: manipularea necorespunzătoare a produselor de origine animală, neîntreţinerea spaţiilor şi utilajelor în blocul alimentar al restaurantelor.   

Atenţionare de călătorie

Direcţia de Sănătate Publică Argeş a postat pe site-ul său o informare de călătorie. Două cazuri autohtone de febră chikungunya au fost diagnosticate în departamentul Var din provincia Provance, regiunea Coasta de Azur Alpi, din sud-estul Franţei. Data debutului simptomelor la primul caz este 2 august, iar în data de 14 august a fost confirmat cel de-al doilea caz. Un al treilea caz suspect a avut rezultate PCR negative, pe 16 august. Boala se transmite prin înţepătura de ţînţar.  Populaţia care călătoreşte în aceasta zonă din Franţa trebuie să-şi ia precauţiile de bază, care includ: purtarea de îmbrăcăminte care minimalizează expunerea pielii la înţepături de ţînţari şi utilizarea de substanţe repelente.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 286

Continuare
 
901 locuri de muncă în Europa Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 august 2017

Puteţi pleca la muncă în străinătate prin AJOFM:

901 locuri de muncă în Europa

 

Angajatorii din Europa oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 901 de locuri de muncă vacante. Astfel, argeşenii care sînt interesaţi să ocupe un loc de muncă trebuie să meargă la sediul AJOFM Argeş, unde consilierii EURES îi poate îndruma pentru a putea pleca la o muncă sigură, în străinătate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 410

Continuare
 
A doua demisie din Consiliul Local Schitu Goleşti Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 august 2017

La interval de cîteva luni, s-a înregistrat

A doua demisie din Consiliul Local Schitu Goleşti

 

Premieră în mediul rural muscelean, înregistrată la Schitu Goleşti: al doilea consilier local care-şi dă demisia din funcţie după numai un sfert scurs din legislatura 2016-2020. După fostul candidat al Partidului Social-Democrat la funcţia de primar al comunei, Ion Solomon, care a părăsit Consiliul Local în această primăvară, deşi a lăsat impresia că este cel mai activ reprezentant al opoziţiei, îi urmează gestul un alt fost aspirant la cea mai înaltă poziţie din administraţia publică locală.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 394

Continuare
 
Cine se căsătoreşte cu cine, în Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 august 2017


Cine se căsătoreşte cu cine, în Argeş

 

Conform Direcţiei Judeţene de Statistică, anul trecut, în Argeş au avut loc 3.730 căsătorii. Cum era şi normal, datele ne arată că în cele mai multe cazuri soţii erau tineri sub 30 de ani, cu studii liceale şi cu salariu şi aflaţi la prima căsătorie. Variantele sînt însă mult mai diverse.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1117

Continuare
 
Astăzi, proba scrisă la Limba română! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 august 2017

Începe sesiunea de toamnă a Bacului

Astăzi, proba scrisă la Limba română!

 

Astăzi începe a doua sesiune a examenului naţional de Bacalaureat, absolvenţii de liceu susţinînd, începînd cu ora 9, proba scrisă la Limba şi literatura română. Sîmbătă a avut loc, la ISJ Argeş, tragerea la sorţi a membrilor comisiilor de examen. Potrivit inspectorului general adjunct din cadrul ISJ Argeş, Eugenia Jianu, la această sesiune a Bacalaureatului s-au înscris 1.222 de elevi din judeţul nostru.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 259

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Controale în urma scandalului ouălor contaminate

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentară a început să efectueze cotroale în fermele de păsări din România pentru a verifica ce fel de produse de dezinsecţie folosesc, potrivit zf.ro. ANSVSA a intrat în alertă, după ce mai multe ferme din Olanda şi Belgia au vîndut ouă contaminate cu insecticidul Fipronil în magazinele din Europa, iar milioane de ouă au fost retrase de la raft, inclusiv din România. Pînă acum, inspectorii sanitar-veterinari din Timiş au retras de la vînzare şi incinerat o tonă de gălbenuş de ou lichid contaminat cu Fipronil. Ouăle proveneau din Germania.

I.vănoiu 

Concert Delia, în Piaţa Primăriei

Astăzi, 19 august, începînd cu ora 20.00, Primăria municipiului Piteşti organizează un concert exploziv dedicat zilei de Sfînta Maria. Una din cele mai iubite artiste, Delia, va urca pe scena care va fi amplasată în Piaţa Primăriei şi va interpreta cele mai îndrăgite piese ale sale.

A.RoşuFii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 375

Continuare
 
Cu Dacia 1300, pînă la Cabo da Roca Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 19 august 2017


Cu Dacia 1300, pînă la Cabo da Roca

 

Piteşteanul Cătălin Filip, membru al clubului Retromobil, este cunoscut cititorilor Curierului pentru călătoria sa întreprinsă în urmă cu cîţiva ani, cu o Dacie 1300 din 1975, pînă la cel mai nordic punct al Europei, Nordkapp, din Norvegia. Zilele trecute, el a repetat isprava, mergînd cu aceeaşi Dacie şi pînă la cel mai vestic punct al Europei, Cabo da Roca, în Portugalia. A făcut călătoria în 10 zile, la dus, împreună cu soţia, făcînd escale mai lungi în Bordeaux şi Lisabona, apoi, încă 4 zile singur, spre casă pe traseul Ungaria - Austria - Germania - Franţa - Spania - Portugalia şi retur. Maşina a alimentat pe GPL, cu excepţia Spaniei, unde a mers pe benzină. Temerarul şofer şi pasionat de Dacii ne-a povestit mai jos cîteva din impresiile sale.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 732

Continuare
 
Urşii protejaţi, gospodăriile atacate! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 19 august 2017

Animalele înfometate nu sînt considerate un pericol public

Urşii protejaţi, gospodăriile atacate!

 

În lipsă de hrană şi de teritoriu, urşii au atacat, în această vară, gospodăriile din mai multe comune, iar situaţia a scăpat de sub controlul autorităţilor care nu pot face nimic! Animalele se pot împuşca doar prin ordin de ministru al Mediului, iar anul acesta, ca şi anul trecut, nu s-a împuşcat pînă acum nici un urs, fapt ce a dus la înmulţirea necontrolată a acestora.     


Comentarii (1) | Vizualizari: 588

Continuare
 
Fermă de găini, amendată de DSVSA Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 19 august 2017

Din cauză că nu se respectau măsurile de biosecuritate,

Fermă de găini, amendată de DSVSA

 

Inspectorii din cadrul  Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş au efectuat, în luna iulie,  940 de controale pentru supravegherea stării de sănătate a animalelor şi a sănătăţii publice. Cele mai multe verificări au fost făcute în gos­po­dăriile populaţiei, magazine alimentare şi restaurante.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 837

Continuare
 
Apă nepotabilă, la Morăreşti! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 august 2017

Are bacterii şi clor sub limita legală

Apă nepotabilă, la Morăreşti!

 

Inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş recoltează periodic probe de apă din sistemele şi fîntînile publice din judeţul nostru. Acestea sînt analizate în laboratorul DSP atît din punct de vedere fizico-chimic, cît şi microbiologic, pentru a se vedea dacă se încadrează în limitele legale în pri­vinţa potabilităţii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 318

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 6107
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Bucureşteanul i-a luat zilele!
doar 5 ani de puscarie pentru o viata de om.....?!?!?!?pai sa tot faca astia accidente sa omoare oameni nevinovati... :(...
22/08/17 14:41 Mai mult...

Raul Costin, un mare cîştig pentru FC Argeş!
Speram sa ne ajute in continuare sa promovam. E randul si lui Vasile Buhaescu sa confirme. Cred ca mai avem nevoie de ...
22/08/17 12:23 Mai mult...

Raul Costin, un mare cîştig pentru FC Argeş!
Intr-adevar e fotbalist ! Speram ca aici sa-si arate valoarea si sa dea incredere celor de langa el ! Un antrenor care s...
22/08/17 10:37 Mai mult...

25% dintre părinţi au refuzat să-şi vaccineze copiii!
Pai cam asa e ponderea in tara noastra- 75% destul de limitati, 25% cu capul pe umeri care nu inghit orice gogoasa. Vacc...
22/08/17 09:57 Mai mult...

Blonda beată a comis-o grav
Sigur judecatorul ala de-a eliberat-o a pus si el botul la sînii doamnei.E om si el !
22/08/17 09:58 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 21.08.2017

4.339 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter