Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Cel mai frumos copil din Argeş“!     *** Suspiciune de pestă porcină la Stoeneşti     *** PASTILA de UMOR      *** Apicultorii nemulţumiţi de noua Lege a zootehniei     *** Sfântul Spiridon, o punte între credinţă şi protecţie pentru breasla cizmarilor     *** Ajutor pentru alţii şi cîştiguri bune!     *** Sfinţii zilei      *** CAPONATA ALLA SICILIANA – GHIVECI DE LEGUME SICILIAN     *** Evenimente 12 decembrie de-a lungul vremii     *** Examenul trichineloscopic costă între 9 şi 45 lei    *** Se opreşte apa în zona Tancodrom     *** Primar condamnat     *** Inspectorul de la Finanţe, reîncadrat      *** Tată şi doi fii în arest, pentru agresiune     *** Culisele meciului     *** Regele făcut şah-mat!     *** Dică: „Putem cîştiga campionatul“     *** Hagi: „M-au bătut jucătorii pe care i-am crescut!“     *** Învinşi de lider!     *** Glinţă, în finala Campionatului Mondial     *** Liga Campionilor      *** „Păcat de munca depusă în tur!“     *** Balint: „Nu avem cum să promovăm“     *** Oaspeţii, o victorie şi două remize    

 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018


PASTILA de UMOR      

                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2

 
Se opreşte apa în zona Tancodrom Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018


Se opreşte apa în zona Tancodrom

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în Municipiul Piteşti, în ziua de joi 13.12.2018, între orele 9:00 - 14:00, fiind afectaţi utilizatorii din zona Tancodrom, situaţi pe următoarele străzi: Prof. Ion Angelescu, Nicolae Iorga, Nicolae Brânzeu, Dumitru Brătianu şi Jan Constantinescu.
Oprirea furnizării apei este necesară pentru cuplarea conductei noi la reţeaua existentă în cadrul lucrării „Extindere reţea de alimentare cu apă şi canalizare menajeră strada Nicolae Iorga, Municipiul Piteşti“.
Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Conducerea societăţii Apă Canal 2000 SA Piteşti

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5

 
Examenul trichineloscopic costă între 9 şi 45 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018

Nu consuma carne necontrolată!

Examenul trichineloscopic costă între 9 şi 45 lei


Directia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş recomandă cetăţenilor să cumpere produse alimentare numai din unităţi sau spaţii autorizate sanitar veterinar. Aceasta înseamnă că atît carnea cît şi alte produse de origine animală sau non-animală au fost supuse controlului sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor şi nu constituie un pericol pentru sănătatea publică.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 9

Continuare
 
Evenimente 12 decembrie de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018


Evenimente 12 decembrie de-a lungul vremii

1098 – Prima Cruciadă: Asediul de la Ma’arrat al-Numan: Cruciaţii străpung pereţii oraşului şi masacrează circa 20.000 de locuitori. După ce a apărut lipsa alimentelor, se relatează că ar fi recurs la consumarea de carne din cadavre umane.
1787: Pennsylvania a devenit cel de-al doilea stat american care a ratificat Constituţia SUA.
1864: Episcopia ortodoxă de la Sibiu a fost ridicată la rangul de mitropolie, având în subordine episcopiile de Arad şi de Caransebeş; Andrei Şaguna a fost numit mitropolit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6

Continuare
 
CAPONATA ALLA SICILIANA – GHIVECI DE LEGUME SICILIAN Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018


CAPONATA ALLA SICILIANA – GHIVECI DE LEGUME SICILIAN


TIMPI DE PREPARARE

Timp de preparare: 30 min

Timp de gătire: 30 min

Gata în: 60 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018


 Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a douăsprezecea, pomenirea Cuviosului Părintelui nostru Spiridon, făcătorul de minuni.

Cuviosul Părintele nostru Spiridon, făcătorul de minuni, a trăit pe vremea împăratului Constantin cel Mare şi a lui Constantie, fiul lui. Era simplu la purtări şi smerit cu inima. La început a fost păstor de oi. Apoi s-a însurat, iar după moartea soţiei a fost făcut episcop. Dumnezeu i-a dat harul tămăduirilor în aşa măsură că a fost numit făcător de minuni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6

Continuare
 
Ajutor pentru alţii şi cîştiguri bune! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018

Horoscop 12 Decembrie 2018:

Ajutor pentru alţii şi cîştiguri bune!


Cu siguranţă astăzi este o zi benefică din punct de vedere profesional, Taurii au şansa de a progresa, iar Fecioarele simt nevoia de atenţie. Gemenii încep să facă lucruri pe cont propriu. Leii nu reuşesc să îşi ducă responsabilităţile pînă la capăt, iar Peştii se vor dezvolta pe toate planurile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 7

Continuare
 
Sfântul Spiridon, o punte între credinţă şi protecţie pentru breasla cizmarilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018


Sfântul Spiridon, o punte între credinţă şi protecţie pentru breasla cizmarilor


Cine sapă adânc în istoria timpului, crede cu adevărat în parcursul evoluţiei încălţărilor. Nici nu s-a născut bine ideea acestora, că civilizaţiile au şi luat-o cu ele în peregrinările lor prin secole. Din matca timpului, a ieşit victorios pantoful ca să protejeze piciorul şi să-l treacă graniţa preferinţelor şi nevoilor omului oriunde s-ar afla. Odată cu rostogolirea anilor printre multele activităţi zilnice, omul a lăsat încălţările să se bucure de tot designul tradus în culori şi modele. Fără să rivalizeze cu altceva, pantofii şi-au găsit utilitatea la variate sporturi, la mersul pe jos sau evenimente speciale, descriind un arc de cerc de la clasic la modern. În acest caz, credinţa nu numai că a stat de veghe la făurirea fiecărui lucru realizat de mâna cizmarului sau designerului de pantofi, dar a şi perpetuat respectul pentru efortul fiecăruia de a oferi articole de încălţăminte pe măsura aşteptărilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 11

Continuare
 
Apicultorii nemulţumiţi de noua Lege a zootehniei Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018

Albina exclusă ca specie din document

Apicultorii nemulţumiţi de noua Lege a zootehniei


Excluderea albinei ca specie din noua Lege a zootehniei va aduce mari prejudicii apiculturii, un sector cu tradiţie în România, cu peste 40.000 de apicultori înregistraţi şi peste 1,4 milioane familii de albine, avertizează reprezentanţii Asociaţiei Crescătorilor de Albine din România (ACA), într-un comunicat de presă citat de agroinfo.ro.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 7

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Director nou la Automobile Dacia

Uzina Dacia are de ieri directori noi. Astfel, Groupe Renault a anunţat numirea lui Christophe Dridi în funcţia de director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România, de la 1 ianuarie 2019. Preia această responsabilitate de la Jerôme Olive, Alliance Regional SVP Manufacturing Process Engineering & Supply Chain Eurasia Region, care a avut un mandat interimar începînd cu luna septembrie a acestui an. În ultimii doi ani, Christophe Dridi a fost director executiv al Uzinei Vehicule Dacia şi membru în comitetul de management al companiei. Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni va fi condusă, de la aceeaşi dată, de Miguel Oliver, în prezent director Calitate la uzina Renault Palencia (Spania). Acesta va fi responsabil de activitatea de producţie a modelelor Dacia din gama Global Access.    

S.Mihai


                                             
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4

Continuare
 
Suspiciune de pestă porcină la Stoeneşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018


Suspiciune de pestă porcină la Stoeneşti


O nouă suspiciune de pestă porcină în judeţul Argeş! Trei porci au murit într-o gospodărie din comuna Stoeneşti. Ieri, reprezentanţii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş au mers şi au prelevat probe pentru a se vedea dacă se confirmă existenţa virusului.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 12

Continuare
 
„Cel mai frumos copil din Argeş“! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018

Ultimele zile de înscrieri pentru

„Cel mai frumos copil din Argeş“!


Înscrierile intră pe ultima sută de metri! Mai sînt puţine zile de prezentare a concurenţilor. Concursul este dedicat în exclusivitate copiilor! La ediţia de anul trecut, au participat peste 100 de copii, cu vîrste între 2 şi 14 ani. Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“ de anul acesta este să aduceţi, la redacţia noastră, situată în Bulevardul Republicii nr. 1 A, lîngă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş, o fotografie cît mai clară şi cît mai recentă a copilului sau nepotului dumneavoastră ori s-o trimiteţi la adresa de e-mail: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5

Continuare
 
„Cel mai frumos copil din Argeş“! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 decembrie 2018

Începe bătălia taloanelor pentru

„Cel mai frumos copil din Argeş“!


A început bătălia taloanelor, ceea ce înseamnă că începe lupta între concurenţii pentru primul loc. Astăzi prezentăm clasamentul aşa cu arăta ieri , însă acesta se poate modifica de la o zi la alta.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 172

Continuare
 
Cum se stabileşte rezidenţa fiscală Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 decembrie 2018


Cum se stabileşte rezidenţa fiscală


În urma articolelor apărute în mass - media şi pe reţeaua de socializare Facebook cu privire la „Stabilirea rezidenţei fiscale a persoanelor fizice la plecarea/sosirea din/în România şi obligaţiile fiscale ale persoanelor fizice care realizează venituri din străinătate“, ANAF face mai multe precizări.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 394

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 decembrie 2018


PASTILA de UMOR       

                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 190

 
Firmele plătite să facă angajări Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 decembrie 2018

Prin AJOFM Argeş,

Firmele plătite să facă angajări


Angajatorii din Argeş care angajează, pe perioadă nedeterminată, şomeri cu vîrsta peste 45 ani, sau părinţi unici susţinători ai familiilor monoparentale, şomeri de lungă durată sau tineri NEETs primesc lunar, pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare persoană angajată din aceste categorii, o sumă de bani în valoare de 2.250 lei. Menţionăm că, NEETs este acronimul pentru formularea „Not in Education, Employment or Training”, calculat în funcţie de numărul tinerilor din categoria de vîrstă cuprinsă între 15 ani şi 24 de ani care nu urmează nici o formă de învăţămînt şi nici nu au un loc de muncă.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 375

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 9211
embedgooglemap.net

Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Alte ştiri pe scurt
ATENȚIE GRAVIDUȚE : 3 bebeluși cu STAFILOCOC AURIU PATOGEN infectati la Județean.
11/12/18 13:13 Mai mult...

„În retur vom fi mult mai puternici”
Demisia la toata conducerea FC Arges! Incapabili sa faca performanta la acest club! Sa vina un presedinte capabil sa atr...
11/12/18 11:43 Mai mult...

Protest spontan la uzina Dacia
Aha! Asadar daca salariile muncitorilor au crescut atat de mult incat depasesc 'salariile' robotilor - muncitorii fac...
11/12/18 10:24 Mai mult...

„În retur vom fi mult mai puternici”
Vivi , tie iti place jocul echipei noi sau cel putin eu merg pe stadion de 50 de ani si noi jucam bătrâneștie cu Cost...
11/12/18 09:36 Mai mult...

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Bravo domnule Smereanu ! Țineo tot așa. Bravo PSD, te iubim.Amnistie pentru toti ! Jos leneșul de la Cotroceni !
11/12/18 07:32 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Vineri, 23.11.2018

--- 4.141 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info