Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** 54 de cereri pentru ajutor de încălzire!      *** SANITAS-ul, nemulţumit de propuneri      *** Renovarea pieţelor începe în noiembrie      *** Sclavul şi-a omorît tatăl      *** Gospodărie incendiată, la Bîrla      *** Şoferul băut a ratat curba!      *** Motociclist, grav rănit      *** Derbiul orgoliilor, încheiat cu un scor alb!      *** Victorie importantă obţinută în deplasare!      *** Liga a II-a, etapa 13      *** Concert umanitar, la Filarmonica Piteşti      *** Expoziţie de armament, la Liceul Ion Barbu      *** Profesorul Gărduş a murit în Canada!      *** Singura studentă din România, la Tel Aviv      *** BMW lovit de un Ford     

 
ANUNT DE PRESA PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 octombrie 2017

Anunţ de presă

ANUNT DE PRESA PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL „DEZVOLTAREA SOCIETATII ACTIVE DOMENIUS  INVESTMENT SRL PRIN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE DE ULTIMA GENERATIE”,  SMIS 103060

 

Numele beneficiarului: ACTIVE DOMENIUS INVESTMENT SRL

Numele programului: Programul Operational Regional 2014-2020

Numele Autoritatii de Management “Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene”

Numele Organismului Intermediar “Agentia pentru Dezvoltare Regionala SUD MUNTENIA”

Valoarea totala a proiectului: 1.307.450,31 lei

Valoarea finantarii nerambursabile: 878.958,18 lei

Contract de finantare: 336/ 21.08.2017

Perioada de implementare: 29 de luni, respectiv intre data de 01.03.2016 si data 31.07.2018.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 52

Continuare
 
Health Nutrition iți oferă o gamă unică de produse naturiste! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 octombrie 2017


Health Nutrition iți oferă o gamă unică de produse naturiste!

 

Alege produsele naturiste din gama unică Health Nutrition! Ingredientele conținute în produsele noastre sunt 100% naturale și sunt fabricate în România. Rețetele pentru tratamentele naturiste sunt unice, deoarece au fost concepute exclusiv de biologi români și conțin plante terapeutice sub formă de extract forte. Extractele forte din compoziția produselor naturiste s-au dovedit extrem de eficiente, chiar și în cazul maladiilor și bolilor autoimune. Produsele naturiste din gama noastra unică sunt destinate atît persoanelor care suferă de afecțiuni și boli simple, precum și celor afectați de boli complexe: cancer, diabet, reumatism, bolile de circulație a sîngelui, etc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 75

Continuare
 
Singura studentă din România, la Tel Aviv Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 octombrie 2017

Cristina are nevoie de sprijin pentru a-şi finaliza studiile!

Singura studentă din România, la Tel Aviv

 

O tînără de 22 de ani, care studiază în Israel la Universitatea din Tel Aviv, are nevoie de sprijinul nostru pentru a-şi finaliza studiile în străinătate. Cristina Maria Iacob a fost elevă a Colegiului I.C Brătianu din Piteşti şi olimpică la Limba latină, iar cînd a absolvit liceul, a fost acceptată de trei universităţi din SUA, dar nu a putut merge să studieze acolo din cauza posibilităţilor modeste ale familiei sale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 78

Continuare
 
Expoziţie de armament, la Liceul Ion Barbu Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 octombrie 2017

În cadrul proiectului Ziua Armatei României în şcoli,

Expoziţie de armament, la Liceul Ion Barbu

 

Cu prilejul Zilei Armatei României sărbătorite pe 25 octombrie, Garnizoana Piteşti organizează, în perioada 18 - 25 octombrie 2017, o serie de activităţi de cinstire a tuturor celor care au purtat şi poartă nobilele însemne ale instituţiei militare. Cu acest prilej, la unităţile militare se desfăşoară concursuri sportive, vizite la sălile de tradiţii şi monumente comemorative, evocări ale unor personalităţi militare sau momente istorice, prezentări de filme documentare şi programe cultural-educative.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 262

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

SAD, protest în Piaţa Milea

Astăzi, între orele 13.00 - 14.00, în Piaţa Vasile Milea din Piteşti, are loc o acţiune de protest - pichetare, organizată de sindicatul de la Uzina Automobile Dacia din Mioveni, la care se estimeză că vor participa 250 de persoane. Scopul manifestării constituie nemulţumirile legate de transferul contribuţiilor de la angajator la angajat; modificarea Legii nr. 62/2011 privind obligativitatea negocierii Contractului Colectiv de Ramură; Autostrada Piteşti - Sibiu. Jandarmeria Argeş face următoarele recomandări participanţilor: să respecte recomandările făcute de organizatori; să nu facă acţiuni de natură a împiedica desfăşurarea normală a adunării şi să nu incite prin viu grai, manifeste sau alte mijloace audiovizuale; să nu vină cu băuturi alcoolice, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau tulburarea ordinii publice; să nu vină în stare de ebrietate, să nu consume şi să nu distribuie băuturi alcoolice sau droguri. Este interzis ca persoane sau grupuri de persoane care nu au legătură cu adunarea publică organizată să se infiltreze în rîndul demonstranţilor, cu scopul de a tulbura buna desfăşurare a acesteia.

A.Roşu 


         

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 57

Continuare
 
Renovarea pieţelor începe în noiembrie Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 octombrie 2017

Cornel Ionică s-a întîlnit cu locuitorii din Găvana şi Trivale

Renovarea pieţelor începe în noiembrie  

 

Primarul Cornel Ionică a mers, la sfîrşitul săptămînii trecute, împreună cu colegi din Primăria Piteşti să vadă stadiul şi modul de realizare a unor investiţii publice, de interes pentru locuitori, care se află în desfăşurare în oraşul nostru sau care sînt pe punctul de a fi demarate. Este vorba, în principal, de pieţele din Trivale şi Găvana şi despre Parcul Făget.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 78

Continuare
 
SANITAS-ul, nemulţumit de propuneri Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 octombrie 2017

Negocierile cu guvernanţii sînt la un pas de eşec

SANITAS-ul, nemulţumit de propuneri

 

După un miting de amploare în Capitală, reprezentanţii Federaţiei SANITAS, cei ai Ministerului Sănătăţii şi ai Ministerului Muncii s-au întîlnit pentru negocieri. Liderul SANITAS - Filiala Argeş, Doina Fănică, ne-a spus că s-au prezentat mai multe variante pe care reprezentanţii sindicatului nu le-au agreat, principala lor nemulţumire fiind legea salarizării şi transferul contribuţiilor de la angajator la angajat.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 74

Continuare
 
54 de cereri pentru ajutor de încălzire! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 octombrie 2017

Pînă săptămîna trecută,

54 de cereri pentru ajutor de încălzire!

Termen-limită de depunere a cererilor, 20 noiembrie

 

Doar 54 de piteşteni au depus, pînă săptămîna trecută, cereri pentru a primi ajutoare de încălzire. Oamenii mai au timp să depună cererile şi declaraţiile pe propria răspundere pînă pe 20 noiembrie 2017, termenul-limită pentru a beneficia de acest sprijin, pe toată perioada de iarnă. Anul trecut au primit ajutor de încălzire aproxi­ma­tiv 1.562 de piteşteni. Menţionăm că, anul acesta, persoanele singure şi cele care nu au venituri vor bene­ficia de un ajutor de încălzire cuprins între 786,1 - 1.082 lei.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 79

Continuare
 
În ianuarie, sub -30 de grade! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 21 octombrie 2017

Semnal de alarmă în videoconferinţa cu prefecţii:

În ianuarie, sub -30 de grade!  

 

Prefectul Emilian Dragnea a participat, ieri, la o videoconferinţă cu prefecţii, condusă de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan. În cadrul acesteia s-a discutat despre vremea rea şi rece anunţată de meteorologi şi despre stadiul de pregătire şi de intervenţie în caz de ninsori abundente şi ger năpraznic. De asemenea, le-a dat cîteva indicaţii celor de la DSP Argeş şi administraţiei locale.      


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 484

Continuare
 
Salvamontişti argeşeni, la congres în Andorra Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 21 octombrie 2017


Salvamontişti argeşeni, la congres în Andorra

 

În acest weekend în staţiunea Soldeu din Andorra, au loc lucrările Congresului Internaţional de Salvare Montană, cea mai mare acţiune de acest gen organizată pe plan mondial. România este repreyentată de 10 salvatori montani, reprezentan‘i ai serviciilor salvamont din Argeş, Gorj, Hunedoara, Mureş, Prahova, Neamţ şi un reprezentant din partea Inspectoratului General al Aviaţiei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 215

Continuare
 
Cum se alerga maratonul dintre Bucureşti şi Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 21 octombrie 2017

Distracţie la modă în Argeş, acum 120 ani

Cum se alerga maratonul dintre Bucureşti şi Piteşti

 

Maratonurile sînt obişnuite azi. Chiar zilele trecute, unul s-a ţinut la Bucureşti, iar la Piteşti, va fi un semi-maraton în decembrie. Unii ar putea fi surprinşi să afle că în urmă cu 121 de ani, zeci de oameni obişnuiţi din zona noastră puteau alerga distanţa de 222 km (Bucureşti - Piteşti şi retur) fără oprire, fără vreun antrenament prealabil. Un colaj de extrase din publicaţiile „Adevărul“, „Epoca“, „Revista Sportivă“, „Românul“ şi „Universul“, din mai 1896, ne dezvăluia, în Revista Historia, din ianuarie 2015, cum arătau în zona noastră începuturile acestui sport, numit, după standardele noastre, ultramaraton, dar căruia spectatorii şi ziariştii de atunci îi mai spuneau şi „Invazia leşinaţilor“.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 533

Continuare
 
133 persoane, selectate pentru angajare Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 21 octombrie 2017

Peste 1.000 posturi vacante, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

133 persoane, selectate pentru angajare

 

Ieri, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş (AJOFM) a organizat, la Universi­tatea Constantin Brâncoveanu, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. La eveniment au luat parte absolvenţi de învăţă­mînt, dar şi alte per­soane care nu au un loc de muncă sau care vor schimbarea acestuia. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 607

Continuare
 
Primul club de scrimă din Piteşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 21 octombrie 2017

La Biblioteca Judeţeană Argeş

Primul club de scrimă din Piteşti

 

Ieri, Asociaţia Club Sportiv „Spadasinii Argeşeni“ a organizat, la Biblioteca Judeţeană Argeş, o conferinţă de presă prilejuită de începerea activităţii primului club de scrimă din Piteşti. A fost prezent preşedintele asociaţiei, Nicoleta Cătălina Frîntură, alături de antrenori ai clubului.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 400

Continuare
 
Autobuzul 2 opreşte şi în Bascov Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 21 octombrie 2017


Autobuzul 2 opreşte şi în Bascov

Linia 2 de autobuz a Publitrans opreşte, de ieri, la vechile staţii din apropierea sensului giratoriu de la Bascov. Pe sensul spre Piteşti, staţia este în dreptul chioşcului cu bilete, iar pe sensul spre Bascov, în dreptul magazinului second hand de vizavi. Se prelungeşte astfel cu puţin traseul, care se termina, de la 1 septembrie, la graniţa dintre cele două localităţi. Unii locuitori din satele mai îndepărtate ale Bascovului sînt încă nemulţumiţi că s-a eliminat restul traseului care mergea pînă dincolo de calea ferată. O revenire la vechea stare de lucruri va fi posibilă însă doar printr-o asociere a localităţilor interesate şi potente financiar din jurul Piteştiului, care să susţină un transport metropolitan într-o zonă mai extinsă.     

Comentarii (1) | Vizualizari: 558

Continuare
 
300 de posturi disponibile la Dacia Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 21 octombrie 2017

Groupe Renault România, la Angajatori de Top:

300 de posturi disponibile la Dacia

 

Astăzi, Groupe Renault România îi aşteaptă pe argeşenii interesaţi la cel mai mare tîrg de carieră, Angajatori de Top, care are loc la Bucureşti. Sînt 300 de posturi disponibile, la Bucureşti, Titu şi Mioveni, pentru pasionaţii de industria auto pentru activităţi de cercetare-dezvoltare, servicii de business, fabricaţie, achiziţii, calitate şi financiar.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 834

Continuare
 
Conducerea Grădiniţei Tudor’s House Kids este aşternută pe fapte mari: vizite la Primărie şi Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 20 octombrie 2017


Conducerea Grădiniţei Tudor’s House Kids este aşternută pe fapte mari: vizite la Primărie şi Filarmonică, în scop educaţional

 

Frumoasa haină pe care o îmbracă grădiniţa privată  cu program prelungit şi afler school Tudor’s House Kids din Piteşti, cartierul Găvana (lîngă pădure), strada Petre Ispirescu nr. 71, ar putea face invidioasă pînă şi pe bătrîna Doamnă Europa. Dar nu! Strînge la piept cu drăgălăşenie micuţii celor trei grupe şi se bucură pentru faptul că primii paşi i-au făcut într-o instituţie nou-nouţă, superbă şi cu dotări excelente, clădită pe proiecte educaţionale, toate demne de standardele ei. „Noile concepte ce vizează o învăţare eficientă au prins deja rădăcini în programa de lucru a acestei grădiniţe, spre mulţumirea părinţilor care au ales să-şi înscrie copiii la început de an şcolar“, ne-a spus managerul Silvia Tudor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1858

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 6532

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Băut, a crezut că îi păcăleşte pe poliţişti
Astia care recidiveaza ar trebui ca odata prinsi pentru aceiasi fapta pentru care au fost pedepsiti sa fie spanzurati.E ...
23/10/17 00:08 Mai mult...

Autobuzul 2 opreşte şi în Bascov
in vreme ce lumea civilizata traieste un adevarat miracol,la noi,in curand o sa vedem trenuri care au cap de cursa la ca...
22/10/17 10:34 Mai mult...

Deţinuţii vor pleca mai repede acasă
Decit spitale mai bin un stadion ca la Craiova.
22/10/17 09:31 Mai mult...

Băut, a crezut că îi păcăleşte pe poliţişti
acum pleaca in Franta ,ca nu putea d-ul procuror s-al retina,urmind ca politisti s-al caute.a condus toata Europa fara p...
21/10/17 16:45 Mai mult...

Oameni din Spania s-au unit să ajute mireasa
Medicul ala ginecolog care a urmarit-o in timpul sarcinii, chiar nu i-a facut nici o analiză? Ăsta nu este un nou caz...
21/10/17 10:53 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 25.09.2017

--- 3.989 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter