Curierul Zilei - Dicanio, din nou pe stadionul unde a debutat
PRIMA PAGINA arrow Sport arrow Dicanio, din nou pe stadionul unde a debutat
Fapt divers *** ️ A murit la nuntă!     Fapt divers *** ️ Alpinist decedat, în Munţii Făgăraş     Fapt divers *** ️ Principele Nicolae a rămas fără permis     Fapt divers *** ️ Accident cu 7 victime     Editorial *** ️ Cum e turcul - şi pistolul. Cum e neamţul - şi poporul     Sport*** ️ O nouă victorie în deplasare!     Social*** ️ Dosar penal pentru constructor     Social *** ️ Numărul tinerilor se va înjumătăţi!     Social *** ️ Calinic, la Hramul Bisericii din Mioveni    
 Publicitate pdf
Dicanio, din nou pe stadionul unde a debutat
(0 voturi)
Monday, 27 June 2011

Dicanio, din nou pe stadionul unde a debutat

 

 Nicolae Dică a revenit, după 13 ani, pe stadionul unde a debutat în fotbal, la Ştefăneşti. Mijlocaşul piteştean a jucat în perioada 1998 - 2000 pentru Dacia Piteşti, după ce a terminat junioratul la FC Argeş.    

 

Cel poreclit Dicanio a debutut în Divizia B în sezonul 1998 - 1999, în care a jucat 17 meciuri pentru Dacia Piteşti şi a marcat 5 goluri. Sezonul următor, 1999 - 2000, a fost unul plin pentru Dică, acesta jucînd în 33 din cele 34 de meciuri şi marcînd nu mai puţin de 14 goluri. După aceste evoluţii la Dacia, Dică a fost luat la FC Argeş, unde a evoluat 4 sezoane, avînd apoi în carieră traseul Steaua - Catania - Iraklis - CFR Cluj - Manisaspor - Steaua. Acum, după 13 ani, Nicolae Dică se antrenează cu CS Mioveni pe stadionul din Ştefăneşti, acolo unde a cunoscut primele satisfacţii în fotbal. „Am gînduri mari la noua echipă. Am discutat cu conducerea clubului şi sper să facem o figură frumoasă. Obiectivul e să cîştigăm cît mai multe meciuri. Eu şi Neaga ne gîndim să avem evoluţii cît mai bune şi să înscriem tot mai multe goluri“, a declarat Dică, după venirea la Mioveni.

 Silviu Mihai

 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Marţi, 06.08.2019

--- 2.722 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info