Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Controale în minivacanţa de Rusalii     *** Mai puţini şomeri în Argeş      *** Cum prelucrează datele cu caracter personal SC Apă Canal     *** Primarul Ionică i-a salvat funcţia!     *** Edilul Matei îşi caută dreptatea în instanţă      *** Comisar şef, consilierul lui Manu!     *** Branşaţi ilegal la apă     *** Jandarmii, în misiuni de ordine de Rusalii     *** Şofer prins băut la volanul Ambulanţei      *** Produse întoarse cu mătura la Kaufland     *** A ciordit un tomberon de pe Bulevardul Pardon     *** Astăzi sînt Moşii de vară     *** Mîine este Duminica Rusaliilor     *** Filmele săptămînii 25 - 31 mai      *** Liga Campionilor: Finala Real - Liverpool, meci de 60 milioane euro     *** Baschetbaliştii argeşeni, locul 2 la turneul final!     *** Porcişteanu vrea pe podium la Arad!     *** Laurenţiu Şerban, la Campionatul European!     *** 3 medalii în prima zi la Internaţionalele României     *** CS Dacia a pierdut primul meci de la baraj     *** Rusia, a 7-a gazdă care vrea trofeul!     *** Lacul Green Paradis are peşte şi taxe accesibile!    

 
Ajutorul nostru îi poate salva viaţa! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 21 aprilie 2018

Fost jurnalist diagnosticat cu o boală gravă

Ajutorul nostru îi poate salva viaţa!


Gabriel Bălăşoiu, fostul cameraman al Antenei 1 Piteşti, fost angajat al Consiliului Judeţean şi şofer al Ambulanţei Argeş, are nevoie de ajutorul nostru. Bărbatul în vîrstă de 41 de ani a fost diagnosticat cu Condrosarcom Mediastinal Prolaps de Valvă Mitrală, iar intervenţia chirurgicală se poate face numai în străinătate.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1177

Continuare
 
Premieră la Aşchiuţă Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 20 aprilie 2018


Premieră la Aşchiuţă

Mîine şi duminică, de la ora 11.30, sînteţi aşteptaţi la spectacolului Secţiei pentru copii şi tineret Aşchiuţă, „Fata moşului şi fata babei“, în regia lui Toma Hogea. Premiera va avea loc în Sala Aşchiuţă,  iar regizorul Toma Hogea promite un spectacol deosebit, o adevărată provocare pentru echipa artistică, cu ajutorul căruia Teatrul Aşchiuţă să renască şi să aibă un nou destin. Cu iubirea de teatru şi dăruire, regizorul Hogea a acceptat să pună în scenă la Piteşti, la propunerea managerului Nicolae Poghirc, această poveste extrem de cunoscută a lui Ion Creangă. Din distribuţie fac parte actorii: George Slătioreanu, Mihai Savu, Anca Badea, Gabriela Roşu, Olga Podaru, Cristina Muscalu, Andreea Botescu - Boţîrcă, Alina Diaconu şi Aura Floroiu, iar scenografia este realizată de Mihaela Dinu Piţigoi. Preţul unui  bilet este de 10 lei.  
  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 750

 
Richard Clayderman, la spectacolul florilor! Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 20 aprilie 2018

Venit să concerteze, mîine, la Piteşti,

Richard Clayderman, la spectacolul florilor!


Celebrul pianist Richard Clayderman va concerta mîine, la Piteşti, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, Piteştiul fiind primul oraş în care va poposi direct după ce aterizează pe Aeroportul Otopeni. Vedeta soseşte în ţară astăzi şi şi-a exprimat dorinţa de a veni direct la Piteşti şi pentru a admira Simfonia Lalelelor. Va fi cazat la Hotel Ramada din Piteşti. Mîine, la ora 20, va susţine primul concert la Casa de Cultură a Sindicatelor, din cadrul turneului aniversar - 40 de ani de activitate.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2050

Continuare
 
Mergeţi la Simfonia Lalelelor! Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 20 aprilie 2018

Astăzi, are loc deschiderea

Mergeţi la Simfonia Lalelelor!


Astăzi începe ediţia a 41-a a Simfoniei Lalele­lor, mani­festare de am­plo­are organizată de Primăria municipiului Piteşti.  Începînd cu ora 10, la Primărie, vor fi pri­miţi invitaţii, iar de la ora 10.30, pe traseul Pri­măria Piteşti - Complex Expoziţional Casa Cărţii,  va avea loc Parada Florilor, la care vor fi şi 3 care alegorice. Deschide­rea oficială va avea loc la ora 12, la Complexul  Expoziţional Casa Cărţii, unde sînt peste 60 de ex­pozanţi şi standuri de la 15 şcoli, iar intrarea va fi gratuită.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1362

Continuare
 
Corpul Naţional al Poliţiştilor, spectacol caritabil Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 20 aprilie 2018


Corpul Naţional al Poliţiştilor, spectacol caritabil

Aseară, pe scena teatrului Alexandru Davila a avut loc un spectacol organizat în scop caritabil de Corpul Maţional al Poliţiştilor - Consiliul Teritorial Argeş. Sub deviza: „Cînd viaţa te apasă, o mînă de ajutor contează enorm...“, oamenii legii au reuşit să aducă la Piteşti „Ansamblul Ciocîrlia“ care a susţinut un spectacol de excepţie. Deşi intrarea a fost pe bază de invitaţie, cei prezenţi au avut posibilitatea să facă donaţii în urnele special amenajate în cadrul sălii. Au fost prezenţi, în general, poliţişti din cadrul IPJ Argeş, membrii ai Corpului Naţional al Poliţiştilor, dar şi reprezentanţi din administraţie. Spectacolul a fost organizat pentru ajutorarea unei poliţiste din cadrul Serviciului de Investigare a Infracţiunilor Economice, grav bolnavă, şi pentru copii instituţionalizaţi din Centrul de tip familial Găvana, sumele strînse din donaţii fiind oferte celor care au nevoie de ajutor.   
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1044

 
Certificatul de atestare fiscală, online! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 20 aprilie 2018


Certificatul de atestare fiscală, online!


Primăria Piteşti anunţă că, începînd cu data de 27 decembrie 2016, contribuabilii persoane fizice şi persoane juridice pot obţine online certificatul de atestare fiscală, prin intermediul site-ului https://www.primariapitesti.ro. În acest sens, contribuabilii trebuie să solicite, o singură dată, Primăriei municipiului Piteşti înregistrarea ca utilizatori ai sistemului.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 834

Continuare
 
Termo Calor a dispus sute de executări silite Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 20 aprilie 2018

Ca să recupereze datoriile de la debitori,

Termo Calor a dispus sute de executări silite


Ca în fiecare an, societatea furnizoare de apă caldă şi căldură din Piteşti, Termo Calor Confort SA se luptă să recupereze banii pe facturile emise către beneficiari. În acest moment, suma datoriilor ce trebuie încasate se ridică la 4.493.581,17 lei. Unele dintre factrui sînt restanţă din anul 2016. Societatea a apelat la un executor judecătoresc pentru recuperarea creanţelor, fiind pe rol nici mai mult, nici mai puţin de 677 executări silite.  


Comentarii (2) | Vizualizari: 1140

Continuare
 
Nou director general la Renault Technologie Roumanie Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 20 aprilie 2018


Nou director general la Renault Technologie Roumanie


Alexander Simionescu este, de la începutul lunii aprilie, noul director general al Renault Technologie Roumanie (RTR). Pascal Candau, cel care a deţinut această funcţie timp de trei ani, va prelua alte misiuni în cadrul Alianţei Renault-Nissan-Mitsubishi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1116

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 20 aprilie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Preţul la energie electrică ar putea scădea!

Să o vedem şi pe asta! Preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, a anunţat, ieri, că preţul la energie electrică ar putea să scadă. Ar fi pentru prima dată în România cănd tarifele pentru energie electrică la nivelul consumatorilor s-ar micşora.„A fost sancţionată pentru prima dată o companie organizatoare de licitaţii publice, Electrica SA, pentru că angajaţi ai săi au facilitat realizarea cartelului. Aceste înţelegeri au condus la costuri suplimentare pentru consumatorii finali care plăteau facturi mai mari pentru energia electrică, iar noi vom colabora cu Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) pentru recuperarea prejudiciului. Ceea ce vrem, în premieră, este ca împreună cu ANRE să recuperăm prejudiciul creat clienţilor de companii - păgubite ele, dar care au transferat aceste pagube la clienţii lor. Vorbim de ani mulţi în care preţurile au fost exagerate, practic de la privatizarea distribuţiilor de energie. Scăzînd tariful de distribuţie în viitor (n.r. - astfel va putea fi recuperat prejudiciul). E greu să dai compensaţii pentru trecut, dar cred că aşa cum ANRE le spune companiilor că au voie să crească tarifele cu X lei, poate să le spună că nu vor mai creşte cu X lei, ci le vor creşte cu X/2 lei, pentru că e de recuperat un prejudiciu din trecut. Am recomandat ANRE reducerea acestor tarife, iar ANRE ne cere sprijinul pentru a estima exact prejudiciul ce trebuie recuperat“, a spus Bogdan Chiriţoiu. 

M.Sandu


  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 902

Continuare
 
Sealynx a inaugurat încă o uzină la Piscani Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 20 aprilie 2018

Compania îşi extinde  producţia de componente auto în Argeş

Sealynx a inaugurat încă o uzină la Piscani


Sealynx România a inaugurat, de curînd,  la Piscani, în comuna Dîrmăneşti, o nouă uzină în care se produc componente auto din cauciuc pentru etanşare. La eve­niment au participat repre­zentanţi ai conducerii companiei, clienţi importanţi şi autorităţi locale. Sealynx este prezentă în România din anul 2004 şi este membră a grupui GMD din 2013. Compania deţine în Argeş două fabrici în suprafaţă construită de 25.000 m2, dintre care 18.000 m2  reprezintă atelierul de producţie/stocare. Fabricile produc componente de cauciuc pentru autoturisme din  2004 pentru Logan, din 2010  pentru Sandero şi Duster, din  2012 pentru noul Logan şi Clio Turcia, din 2015  pentru Dura WW, din  2016 pentru  Scenic Renault şi Sam Binder Audi, iar din 2017 pentru Skoda şi noul Duster. Sealynx România  are 11 clienţi direcţi, iar în fabrica din Piscani lucrează  376 de angajaţi, urmînd ca din septembrie 2018 să  mai fie angajaţi alţi 60. Cele două fabrici cuprind 5 linii de extrudere EPDM, 2 linii de extrudere TP, 38 prese etanşare EPDM, 15 prese etanşare TP şi 8 maşini automate decupare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1595

Continuare
 
Se vorbeşte, se citeşte... Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 aprilie 2018


Se vorbeşte, se citeşte...

În aşteptarea ideilor

Mişcarea iniţiată de CJ, „Respect pentru valorile naţionale“ are nume bun şi aparent s-ar plia pe mai orice. Are şi un purtător de cuvînt: Bogdan Ficeac. Deocamdată însă nici măcar acesta nu ştie cine ar fi creierul mişcării. „Trebuie să vadă întîi care e logistica“, apoi aşteaptă idei care să primească o finanţare. „Va fi o bursă de proiecte“, asigură şi şeful CJ, Dan Manu. Anul centenar însă se apropie deja de jumătate...

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 558

Continuare
 
Liviu Dragnea, la Piteşti Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 19 aprilie 2018


Liviu Dragnea, la Piteşti


Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat, ieri, la Piteşti. După ce a participat la şedinţa desfăşurată în cadrul Muzeului Judeţean Argeş, alături de Comitetul executiv al PSD Argeş, acesta a ţinut o conferinţă de presă. Au fost prezente în sală aproximativ 150 de persoane, printre care primari din Argeş şi membri ai PSD.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 1437

Continuare
 
Protest spontan la Spitalul de Pediatrie! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 19 aprilie 2018

Nemulţumiţi de limitarea sporurilor şi diminuarea veniturilor,

Protest spontan la Spitalul de Pediatrie!


Zeci de salariaţi din cadrul Spitalului de Peditarie Piteşti au ieşit, ieri, pe scările unităţii sanitare la un protest spontan generat de nemulţumirile legate de limitarea sporurilor la 30%, fapt ce a dus la diminuarea veniturilor nete.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 1663

Continuare
 
Intrarea gratuită la Simfonia Lalelelor! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 19 aprilie 2018

Începînd de mîine sînteţi aşteptaţi la festivalul florilor la Piteşti!

Intrarea gratuită la Simfonia Lalelelor!


Astăzi începe programul manifestărilor dedicate ediţiei a 41-a a Simfoniei Lalelelor, sărbătoare emblematică a Piteştiului a cărei deschidere va avea loc mîine, începînd cu ora 10, cu primirea invitaţilor la Primăria municipului Piteşti. Simfonia Lalelelor se va desfăşura pînă duminică, inclusiv avînd un program complex pentru toate categoriile de vîrstă.  Primarul Piteştiului, Cornel Ionică, a susţinut, ieri, o conferinţă de presă la care au fost invitaţi şi reprezentanţii sponsorilor acestui eveniment, Cez Distribuţie Oltenia, Dacia Renault, Caroli şi Vodafone cărora a ţinut să le mulţumească pentru susţinere.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1588

Continuare
 
Librar de Piteşti - afacere de suflet Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 19 aprilie 2018


Librar de Piteşti - afacere de suflet


Librăria Mihai Eminescu, deja parte integrantă a profilului oraşului, pare că există dintotdeauna pe Strada Mare. Puţini ştiu că acest reper al urbei se susţine mai mult din pasiune: pentru că mulţi piteşteni nu mai au timp, bani şi interes pentru citit sau pentru că oferta internetului pare uneori mai cuprinzătoare, cartea ca afacere în sine rezistă cu greu, mai greu chiar decît alte afaceri lovite de criză. Profilul clientului de librărie e şi el în schimbare şi pare să reflecte şi o criză culturală locală. Am discutat despre vînzarea de carte în Piteşti cu directoarea librăriei Mihai Eminescu, Maria Ştefan, ea însăşi o economistă cu gusturi literare - de altfel, ne-a avertizat din capul locului că n-ar face asta „dacă n-ar fi ceva aici“ (arătînd spre inimă).     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2158

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 aprilie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

A scăzut numărul înmatriculărilor de maşini noi

În urma unei analize, Asociaţia Constructorilor Europeni de Automobile şi Asociaţia Constructorilor de Automobile din România au ajuns la concluzia că a scăzut numărul înmatriculărilor de autoturisme noi în Uniunea Europeană cu -5.3% în luna martie 2018 faţă de martie 2017, atingîndu-se un nivel de 1.792.599 unităţi. România se situează pe locul 17 în UE, cu un volum de 28.643 autoturisme noi înmatriculate, o creştere cu +28.6% faţă de perioada similară din 2017. Grupul Renault ocupă locul 3 la numărul de autoturisme înmatriculate, după Volkswagen şi grupul PSA. În primele trei luni din 2918, Grupul Renault a avut înmatricualte 417.534 unităţi, în creştere cu +2.8% (din care DACIA: 129.257 unităţi, o creştere de +16.3% faţă de perioada similară din 2017. În martie 2018 au fost înregistrate creşteri de volume în: Franţa (+2.2%) şi Spania (+2.1 %), în timp ce Germania (-3.4%), Italia (-5.8 %), şi Marea Britanie (-15.7%) au înregistrat scăderi de piaţă.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 830

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 7978
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Fotbaliştii au jucat cu elevii!
BRAVO.... super actiune ,superb!!!!!!!!!!!!
26/05/18 17:58 Mai mult...

Judecătorii pot primi pedepse cît ale criminalilor
Avand in vedere dinamica legilor este posibil ca nici judecatorii sa nu mai fie la curent si sa greseasca.Oamenii sunt e...
26/05/18 15:39 Mai mult...

Fetiţă în clasa I acuzată de agresiune
Sunt profund impresionat cand aud si vad cum acesti mici copilasi se bat,se dusmanesc.Ce fericiti am fi daca in jurul no...
26/05/18 11:05 Mai mult...

„S-o luaţi pe Kovesi acasă!“
pensionarilor mai bn v ati uita la guvernanti,nu se vede ca nu au nici un gand cu viitorul tarii al judetului,al nepotil...
26/05/18 10:30 Mai mult...

Comisar şef, consilierul lui Manu!
dc nu angajeaza tineri cu studii?nesatulul asta ce cauta sa lucreze la stat,daca e pensionar?...dati i si o pensie speci...
26/05/18 10:20 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---


 
 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter