Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Cel mai frumos copil din Argeş!“, aproape de final      *** Regele Mihai I, pe ultimul drum     *** Medicii de familie, controlaţi de DSP!     *** Imunoglobulina va ajunge în spitale     *** Vă puteţi îmbolnăvi de trichineloză!     *** Trei copii suspecţi de scarlatină!     *** Bine ai venit acasă, Majestate!     *** Lansare de carte     *** Filmele săptămînii - 15 - 21decembrie     *** Medicii de familie vor refuza să semneze contractul     *** CAR-ul Pensionarilor va plăti chirie     *** 2,4 miliarde, pentru capelă   nbsp; *** Un fals la Buzoeşti?     *** La schi cu Trenurile Zăpezii!      *** Grădiniţa Armonia va avea parcare     *** Skoda s-a răsturnat în şanţ     *** A rămas fără botul maşinii     *** Pensionara a furat portofelul     *** Criminalul, transferat la Poarta Albă     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean!     *** Trei medalii la Campionatele Naţionale     *** A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi!     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece!    

 
Izvor din Piteşti, cu bacterii şi amoniu în exces Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 15 noiembrie 2017


Izvor din Piteşti, cu bacterii şi amoniu în exces

 

Inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş recoltează periodic probe de apă din sistemele şi fîntînile publice din judeţul nostru şi aproape săptămînal sînt descoperite probleme. Probele sînt analizate în laboratorul DSP-ului atît din punct de vedere fizico-chimic, cît şi microbiologic pentru a se vedea dacă se încadrează în limitele legale în privinţa potabilităţii.      


Comentarii (1) | Vizualizari: 1349

Continuare
 
Datornicii, executaţi silit Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 noiembrie 2017

Pentru recuperarea banilor la termoficare,

Datornicii, executaţi silit

 

SC Termo Calor Confort îi somează pe restanţieri să îşi plătească facturile pentru termoficare, pentru a nu se ajunge la executarea silită conform Legii nr. 222, din noiembrie 2016. Din această lege reiese că factura pe care o primiţi este titlu executoriu.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 524

Continuare
 
Programul de guvernare, basm pentru copii Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 noiembrie 2017


Programul de guvernare, basm pentru copii

 

În propaganda partidelor aflate la guvernare se fa­ce mare caz de „progra­mul de guvernare“, mai important chiar decît pre­mierul, şi pe care îl înţe­lege bine doar o anumită persoană - deşi mare par­te din măsuri ar fi conce­pute de Darius Vîlcov. Pro­gramul respectiv este foarte detaliat - se referă pînă şi la cumpărarea de cărţi pentru bibliotecile şcolare. Cine îl consultă însă azi observă că el nu corespunde cu realitatea. Iată cîteva măsuri enun­ţate, dar care au rămas doar pe hîrtie.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 477

Continuare
 
„Curcubeul emoţiilor“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 noiembrie 2017


„Curcubeul emoţiilor“

Astăzi, de la ora 16.30, în Sala Tinerilor din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu - Argeş, va fi organizată manifestarea „Curcubeul emoţiilor“. Este vorba de o activitate interactivă, care îi vizează pe elevii cu vîrste cuprinse între 8-10 ani, activitate a cărei premisă este jocul ca modalitate de conştientizare a emoţiilor, de gestionare a furiei şi de exprimare neîngrădită în relaţia cu cei din jur.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 325

Continuare
 
Se lansează cartea „Armeni în România“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 noiembrie 2017

Sîmbătă, la Biblioteca Judeţeană,

Se lansează cartea „Armeni în România“

 

Sîmbătă, de la ora 13, în Sala de Conferinţe din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu - Argeş va fi lansată cartea „Armenians in Romania“. The Stories of the People Close to Us, de Andreea Tănase.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 355

Continuare
 
Proiect cu tinerii din Cehia Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 noiembrie 2017


Proiect cu tinerii din Cehia

 

Pînă pe 18 noiembrie, 24 de elevi de la Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu, din Mioveni, şi de la Liceul Tehnologic Dacia, Piteşti, alături de cadre didactice de la instituţiile menţionate şi de la Clubul Copiilor Mioveni, participă la schimbul de tineri Responsible Together, parte a proiectului Erasmus+ cu acelaşi nume, coordonat de organizaţia Youth for Youth din Cehia, în care Asociaţia Imago Mundi este partener.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 335

Continuare
 
Trofeul balcanic la gimnastică aerobică! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 noiembrie 2017

Performanţă a fetiţelor din lotul judeţean la competiţia de la Buzău

Trofeul balcanic la gimnastică aerobică!

 

De doi ani, în Sala Coregrafie din cadrul Centrului Cultural Piteşti se desfăşoară un curs de balet şi gimnastică ritmică. Acesta este coordonat de profesoara Nicoleta Andrei, fostă balerină şi o adevărată ambasadoare a mişcării. O mulţime de fetiţe participă la acest curs, iar cele mai talentate şi muncitoare au fost selectate în lotul judeţean de gimnastică ritmică şi aerobică, reuşind să obţină performanţe deosebite la competiţiile desfăşurate în ţara noastră.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 359

Continuare
 
Mădălina joacă alături de Ed Speleers Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 noiembrie 2017

Un nou film pentru „Regina Piteştiului 2008“

Mădălina joacă alături de Ed Speleers

 

Sîmbătă, pe „Regina Piteştiului 2008“, Mădălina Bellariu Ion, o puteţi vedea jucînd în filmul „The Revenger: An Unromantic Comedy“. Ea va veni în ţară şi va fi prezentă la vizionarea privată - privat screening  a peliculei, în România, care are loc în Bucureşti, la Movieplex Cinema, din Plaza Mall.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 428

Continuare
 
Au rămas nealocate 182 de bilete de tratament Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 noiembrie 2017


Au rămas nealocate 182 de bilete de tratament

 

La sediul Casei Judeţene Dinicu Golescu - Argeş s-a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 18. Datele de plecare sînt în perioada 1 - 4 decembrie a.c. Repartiţia poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 635

Continuare
 
Medicii de familie au primit promisiuni de la premier Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 15 noiembrie 2017

După ce au participat la miting, ieri, în Piaţa Victoriei,

Medicii de familie au primit promisiuni de la premier

 

Peste 140 de medici de familie argeşeni au participat, ieri, alături de colegii lor din toată ţara, la un miting în Piaţa Victoriei. Medicii sînt nemulţumiţi de subfinanţarea din sistem şi de biro­craţie şi ameninţă că, dacă nu le vor fi soluţionate problemele, nu vor semna noile contracte cu CAS pentru anul viitor.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 643

Continuare
 
Protest, astăzi, la APIA! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 noiembrie 2017

Funcţionarii îşi întrerup activitatea între orele 9 - 12

Protest, astăzi, la APIA!

 

Angajaţii centrelor judeţene din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură organizează, astăzi, un protest în majoritatea judeţelor, inclusiv în Argeş. Principala nemulţumire a funcţionarilor este că vor primi salarii mai mici începînd de la 1 ianuarie 2018. Astfel, funcţionarii au decis să îşi manifeste supărarea, astăzi, între orele 9 - 12.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 975

Continuare
 
De ce nu se dă lapte şi corn în şcoli Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 15 noiembrie 2017


De ce nu se dă lapte şi corn în şcoli

 

Programul „Lapte şi corn“ a fost îmbunătăţit înainte de începerea anului şcolar, astfel încît să includă şi fructele. Rezultatul este, deocamdată, că în şcolile din Argeş elevii nu mai primesc nimic. Reprezentanţii Consiliului Judeţean au explicat, ieri, într-o conferinţă de presă, de ce.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 820

Continuare
 
E Noiembrie, e Black Friday la Profesional New Consult ! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 14 noiembrie 2017


E Noiembrie, e Black Friday la Profesional New Consult !

 

Ai aşteptat cu nerăbdare reducerile din noiembrie? Nu e nevoie să mai aştepţi, întrucât Black Friday începe în data de 15 la Profesional New Consult (http://www.profesionalnewconsult.ro).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 435

Continuare
 
Va răspunde Vrancea seismului din Iran? Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 14 noiembrie 2017


Va răspunde Vrancea seismului din Iran?

 

În seara zilei de 12 noiembrie 2017, un cutremur major de magnitudine 7,3, la adîncimea de 23 km, s-a produs la graniţa dintre Iran şi Irak, cauzînd 450 morţi, şi fiind resimţit din Turcia pînă în Pakistan.  Geologic, cutremurul e explicat prin ruperea unei structuri ce ţine de limita între plăcile tectonice Arabia şi Eurasia. Seismul a fost simţit în mai multe ţări din regiune.  De altfel, în ultimul secol s-au mai produs 4 cutremure mari pe o rază de 250 km în jur, iar la 400 km, spre nord-est a fost şi unul de 7,4, grade, care a ucis 50 mii de persoane şi a lăsat fără adăpost alte 600.000. Zona de Nord-Vest a Iranului a mai avut mari seisme în 1721, 1727, care au precedat marele cutremur vrîncean din 11 iunie 1738. Tot acolo au fost un seism major în 1789, urmat de altele la fel de grave în Estul Turciei (1784 şi 1789), care au precedat cutremurul din Vrancea din 1790.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 411

Continuare
 
Impozite mari pentru clădiri şi terenuri neîngrijite Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 14 noiembrie 2017

Începînd din 2018, o nouă regulă în Piteşti:  

Impozite mari pentru clădiri şi terenuri neîngrijite

 

De anul viitor, dacă vă lăsaţi în paragină sau nu întreţineţi casele sau terenurile pe care le deţineţi, la plata impozitului o să scoateţi mai mulţi bani din buzunar decît pînă acum. Pe site-ul Primăriei Piteşti a fost postat un proiect de hotărîre privind aprobarea Regulamentului pentru punerea în aplicare a prevederilor art. 16 alin. (1) şi alin. (2) din Anexa nr. 1 la HCL nr. 139/2017. Acestea se referă la stabilirea impozitelor şi taxelor locale care urmează a fi aplicate în anul fiscal 2018. După aprobarea acesteia, piteştenii care îşi lasă în paragină clădirile sau terenurile vor plăti impozite mărite.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 473

Continuare
 
140 de medici de familie protestează la Bucureşti Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 14 noiembrie 2017

Astăzi, ies din nou în stradă

140 de medici de familie protestează la Bucureşti

 

Medicii de familie organi­zează, astăzi, între orele 11 - 14, o amplă acţiune de pro­test în Piaţa Victoriei din Capitală, chiar în timpul des­făşură­rii şedinţei de Gu­vern. Din partea Asociaţiei Medi­ci­lor de Familie - Filiala Argeş vor participa la mitin­gul din Bucureşti 140 de me­dici de familie, aproape jumătate din numărul total al medicilor de familie din judeţul nostru. Preşedinta asociaţiei, dr Mariana Boş­neag, ne-a spus că acest protest este un ultim sem­nal de alarmă şi, dacă nu se găsesc soluţii urgente la re­­vendicări, în luna decem­brie, medicii de familie nu vor semna contractele sau actele adiţionale la vechiul contract cu CAS.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 427

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 6926

 
 


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Elevii din Mioveni au gătit în scop caritabil
Felicitari pentru implicarea elevilor, profesorilor si conducerii scolii. \multe activitati frumoase in ultimul timp ...
15/12/17 21:55 Mai mult...

Din Porsche, în arest!
Nevasta ?! 😀 concubina vrei sa spui :))..care la rândul ei la despărțit de prima lui femeie avand si cu aceasta u...
15/12/17 20:40 Mai mult...

Calendar de excepţie, la Ştefăneşti
Tipic P$D, praf in ochii oamenilor. De cand a venit ea la primarie nu s-a mai facut nicio investitie semnificativa in St...
15/12/17 15:20 Mai mult...

Gentea: „Primăria şi Consiliul Local vor sprijini perfor...
Presedinte la CSM-judo,Presedinte la FC Arges,la Apa-Canal si te miri pe unde mai este.La FC ARGES de ce nu este BARBULE...
15/12/17 12:33 Mai mult...

Galeria nu îl vrea pe Săndoi!
@argesfan ce te doare pe tine si altii ca ca vine Sandoi antrenor la FC Arges? observ ca sunteti foarte rautaciosi. ca...
15/12/17 10:37 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter