Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Naşterea Sfîntului Ioan Botezătorul      *** Şoferiţa nu a acordat prioritate      *** Rănit grav în timp ce traversa strada      *** Accident din cauza papucilor de plastic      *** Faceţi educaţie rutieră copiilor!      *** Din vagonul cu aburi, în prisaca sub soare      *** O amintire cît o viaţă!   nbsp;  *** Un autobuz fantomă      *** „Planeta Petrila“      *** AJF premiază copiii şi juniorii     *** Piteştiul, în cifrele strategiilor      *** Abuzul nu e abuz fără prag      *** Şi-au scos iubitele la produs   &nbp; *** Furau curent electric      *** Stă 3 ani şi 6 luni în Penitenciarul Mioveni      *** Condiţii foarte bune de picnic la Făget!            

 
Sute de copii cu varicelă! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 17 mai 2017

O boală a copilăriei face ravagii în Argeş

Sute de copii cu varicelă!

 

Varicela, una dintre bolile copilăriei pentru care vaccinul nu e gratuit, a fă­cut ravagii de la începutul acestui an în judeţul nostru! Potrivit epidemi­ologului Adrian Stoica, director adjunct al Direcţiei de Sănătate Pu­blică Argeş, în primul trimestru al a­cestui an s-au înregistrat 353 de cazuri de varicelă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 711

Continuare
 
Ultimele locuri Curs Protecţia Muncii, organiat în Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 17 mai 2017

 

Ultimele locuri Curs Protecţia Muncii, organiat în Piteşti

 

Doar câteva locuri disponibile pentru cursul de Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca), curs susţinut de formatori cu experienţa şi cunostinţele necesare pentru a putea oferi noţiuni utile necesare a fi reţinute din legea 319/2006, legea sãnãtãţii şi securitãţii în muncã.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 696

Continuare
 
Argeşeni suspecţi de malarie şi febra Dengue! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 16 mai 2017

Atenţie cînd călătoriţi în ţări exotice!

Argeşeni suspecţi de malarie şi febra Dengue!

 

Mare atenţie cînd mergeţi în ţări exotice, fiindcă există riscul să veniţi din călătorie cu boli grave! În cazul a doi argeşeni a existat suspiciunea unor boli grave ca urmare a călătoriei în ţări îndepărtate. Directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, epidemiologul Adrian Stoica, ne-a spus că, în pri­mul caz, a fost vorba de un bărbat care a fost în Africa de Sud şi Zambia, fiind suspect de malarie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 681

Continuare
 
Haine second-hand, toxice! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 16 mai 2017

Dezinfectate cu o substanţă în concentraţie prea mare,

Haine second-hand, toxice!

 

Inspectori din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş au efectuat controale în 18 magazine de articole second- hand din judeţul nostru. Controlul tematic a fost cerut de Ministerul Sănătăţii, iar principalele aspecte verificate au fost dacă articolele de îmbrăcăminte au fost dezinfectate şi dacă au etichete privind acest lucru.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1276

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 16 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Sute de şoferi, amendaţi

În weekend, 253 de poliţişti de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a criminalităţii economice, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de intervenţii şi acţiuni speciale au desfăşurat 51 de acţiuni preventiv-reactive, pentru siguranţa cetăţenilor. Poliţiştii au intervenit şi au dat 352 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 45 pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţire socială, 5 pentru protejarea populaţiei împotriva faptelor de comerţ ilicit şi 37 la alte acte normative.Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 76.920 lei. De asemenea, ca măsuri complementare, oamenii legii au confiscat 46.39 mc material lemnos. 264 dintre amenzi au vizat încălcarea unor acte normative referitoare la circulaţia pe drumurile publice. 2 sancţiuni au fost date pentru consum de alcool la volan, 131 pentru conducere cu viteză excesivă şi 7 pentru traversare neregulamentară, 124 fiind aplicate pentru alte abateri de la normele rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate la regimul rutier este de 81.970 lei. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 22 de permise de conducere, dintre care 2 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 15 pentru viteză excesivă şi 4 pentru alte abateri la regimul rutier. Pentru defecţiuni ale autovehiculelor sau pentru montarea de dispozitive neomologate, poliţiştii au retras 8 certificate de înmatriculare.

S-a ales cu dosar penal

Cristinel P., de 40 de ani, din Mioveni, a fost prins de către oamenii legii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni, în timp ce conducea un autoturism pe Bdul Dacia, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat şi s-a ales cu dosar penal.

Fără permis, pe mopedul neînregistrat

Bogdan B., de 58 de ani, din comuna Călineşti, a fost depistat de către oamenii legii din cadrul Formaţiunii Rutiere Topoloveni, în timp ce conducea pe DN 7 -  Călineşti, un moped neînregistrat, fără a avea permis de conducere. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal.     

Control la Spitalul Judeţean

Inspectori din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş au ănceput de o săptămînă controalele în spitalele din judeţul nostru. Au fost deja verificate spitalele din Mioveni, Costeşti şi Pediatrie-Piteşti. Ieri a început controlul şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Directorul DSP, Sorina Honţaru, ne-a spus că tematica de control trebuie finalizată pînă la sfîrşitul acestei luni, cînd vor fi date publicităţii şi rezultatele care vor fi comunicate Ministerului Sănătăţii.   

Grupaj de I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 547

 
Fostul Cinematograf Balada, pericol public Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 16 mai 2017

Măcinat de vreme şi vremuri,

Fostul Cinematograf Balada, pericol public

Clădirea a ajuns o ruină ce stă să se prăbuşească, punînd în pericol vieţile oamenilor

 

Dacă ne-ar fi spus cineva, în urmă cu 25 de ani, cînd făceam primii paşi spre democraţie, că aşa-zisa Cetate a Întemeietorilor de Ţară, cum pompos i s-a spus Cîmpulungului, va ajunge o aşezare care, pe zi ce trece, devine o ruină, nu l-am fi crezut.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 741

Continuare
 
Femeie din Piteşti, cu botulism! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 16 mai 2017

După ce a mîncat cîrnaţi la oală,

Femeie din Piteşti, cu botulism!

 

O femeie din Piteşti a fost diagnosticată cu botulism, fiind internată la Institutul Matei Balş, din Capitală. Potrivit directorului adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, epidemiologul Adrian Stoica, boala a fost confirmată prin analizele de laborator.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1331

Continuare
 
Locuri limitate – curs Formator Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 mai 2017

 

Locuri limitate – curs Formator

 

Pentru cei ce doresc să activeze în domeniul formării profesionale a adulţilor, trebuie sţiut că în perioada următoare demarează ȋn Piteşti o nouă sesiune a cursului de Formator (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator ), curs acreditat ANC, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 510

Continuare
 
Atac cibernetic, la Dacia! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 15 mai 2017

Virusul ransomware a trimis, sîmbătă, muncitorii acasă  

Atac cibernetic, la Dacia!

 

O parte a activităţii de producţie a Uzinelor Dacia de la Mioveni a fost afecta­tă de disfuncţionalităţi ale sistemelor informatice şi mai mulţi angajaţi au fost trimişi acasă, sîmbătă dimineaţa. Măsura a fost luată pentru a preveni extin­derea defec­ţiunilor cauzate de atacul cibernetic care a avut loc la nivel glo­bal, vineri noaptea, printre care se numără şi Grupul Renault.     

Comentarii (2) | Vizualizari: 1749

Continuare
 
Trăieşte cu 270 de lei pe lună Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 15 mai 2017

Vrea un loc de muncă pentru a nu rămîne pe drumuri   

Trăieşte cu 270 de lei pe lună 

 

Florin Gheorghe Dincă are 22 de ani şi pînă la vîrsta de 20 de ani a locuit într-un centru de plasament din Olt, Balş. Băiatul susţine că, la împlinirea acestei vîrste, a fost obligat să plece din centrul de plasament în care stătea, deşi nu avea nici casă, nici loc de muncă sau familie unde să poată merge.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 1000

Continuare
 
Înscrierile la Bacalaureat! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 mai 2017

Săptămîna viitoare încep

Înscrierile la Bacalaureat!

 

Elevii din clasele a XII-a şi a XIII-a se pregătesc de examenul maturităţii, Bacalaureatul. Înscrierile la sesiunea iunie - iulie vor începe săptămîna viitoare, urmînd să se desfăşoare, potrivit calendarului, în perioada 22 - 26 mai. Pe 26 mai, se vor încheia cursurile pentru clasele a XII-a / a XIII-a.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 575

Continuare
 
Grevă suspendată la Garda de Mediu Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 15 mai 2017

Ca urmare a unui acord de creştere a salariilor cu 50%,

Grevă suspendată la Garda de Mediu

 

Sindicatul Gărzii Naţionale de Mediu a suspendat temporar greva generală în vederea continuării negocierilor pînă cel tîrziu pe 15 iunie a.c.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 576

Continuare
 
Calculatorul se poate virusa singur Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 mai 2017

 

Calculatorul se poate virusa singur

Wanna Cry foloseşte o breşă utilizată în trecut pentru spionaj


Atacul cibernetic de la Dacia nu e nici pe departe singular. În ultimele zile s-au semnalat aproape 200.000 de asemenea atacuri în 130 de ţări şi multe calculatoare sînt încă infectate: pe monitoare, apare apare mesajul „Your files have been encrypted!“ („Fişierele dvs. au fost criptate“) şi, într-adevăr, fişierele din computer sînt înlocuite cu copii criptate ale lor, toate avînd extensia „wncry“.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 1314

Continuare
 
Peste 10 tone de carne, confiscate Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 mai 2017

Doar în luna aprilie, de către DSVSA,

Peste 10 tone de carne, confiscate

 

În cursul lunii aprilie, inspectorii din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş au efectuat  767 controale pentru supravegherea stării de sănătate a animalelor şi a sănătăţii publice. Cele mai multe verificări au fost făcute în gospodăriile populaţiei, magazine alimentare, restaurante şi cabinete ale medicilor veterinari.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 422

Continuare
 
Se pot organiza evenimente la Restaurant Club Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 mai 2017

 

Se pot organiza evenimente la Restaurant Club Mioveni


S.Ed.C. Mioveni invită pe cei interesaţi la Restaurant Club Mioveni, într-un decor ce îmbină stilul clasic şi cel modern. Restaurantul situat în incinta corpului nou al Pieţei Dacia, la etajul al II-lea, are o capacitate de 220 de locuri şi stă la dispoziţia clienţilor pentru organizarea evenimentelor deosebite din viaţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 354

Continuare
 
Sfaturi pentru evitarea blocării canalizării, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 mai 2017

 

Sfaturi pentru evitarea blocării canalizării, la Mioveni

 

S.Ed.C Mioveni furnizează apă potabilă şi servicii de canalizare din oraş. În acest sens, scopul principal al societăţii este acela de a oferi servicii care să fie la nivelul aşteptărilor comunităţii. Lucrările de modernizare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare a oraşului realizate în ultimii ani asigură o îmbunătăţire a serviciilor prestate în beneficiul utilizatorilor cu respectarea condiţiilor de mediu, prin alinierea la cerinţele impuse de Uniunea Europeană privind protecţia mediului.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 502

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 5712
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Furau curent electric
De ce nu aveti curaj sa spuneti ca indivizii prinsi erau tigani???Si ca ei altceva nu stiu sa faca decat sa fure si sa i...
24/06/17 09:27 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Foarte bine , a fost un conducator bun dar acum cand lucrurile s-au rezolva adica promovare luat nume Fc. Arges apar tot...
24/06/17 09:22 Mai mult...

Poliţiştii locali nu pot amenda şoferii absenţi
Legea 61 de ce nu o aplica ?
24/06/17 09:24 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Este o mare realizare ca,in sfarsit s-a recuperat marcas FCArges ! Restul e barfa si ,ce e simpatic isi dau cu parerea t...
24/06/17 09:25 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Sa va spuna acest personaj cum a contribuit la desfintarea centrului luand fraudulos complice cu FRF transferandule la D...
24/06/17 09:26 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Mai - Iunie

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Marți, 20.06.2017

4.791 vizitatori unici

 
 


 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter