Petrecere la Paris și Poiana Brașov!

0

Și fotbaliștii de la FC Argeș s-au bucurat de scurta vacanță prilejuită de sărbătorile de iarnă. Dacă cei mai mulți au preferat să petreacă Crăciunul acasă, lângă brad, alături de cei dragi, cu mâncăruri tradiționale românești, alții au preferat muntele sau destinații din afara țării.Șoriciul, toba şi sarmalele au făcut deliciul mesei festive. Nu au lipsit nici ţuica fiartă sau vinul.

La Disneyland, cu fiul

Meza Colli a ales un sejur la Paris alături de familie. Mijlocașul paraguaian al echipei FC Argeș a postat pe contul de socializare mai multe poze din vacanța din Orașul Luminilor. Fotbalistul sud american a făcut o vizită și la Disneyland, cel mai încântat de vizita la parcul de distracții fiind fiul său.

Cu prietenii la Poiana Brașov

Alexandru Ișfan a mers alături de prietenii apropiați la Poiana Brașov pentru a petrece Crăciunul: ” Am fost la Poiana Brașov cu familia și câțiva prieteni de la CS Mioveni. Am avut parte și de zăpadă. Am fost pe pârtia de schi pentru a lua o gură de aer.

Am mâncat numai preparate tradiționale românește, așa cum este obiceiul la români. Nu am făcut excese. Am servit la masa de Crăciun o țuică fiartă și un vin fiert. Revelionul îl voi petrece acasă, alături de familie și prietenii apropiați”.

La țară, cu familia

Andrei Prepeliță, antrenorul echipei FC Argeș, a preferat să stea acasă: ”Am petrecut la țară, la Vâlcea, alături de familie. Am mâncat ca tot românul bucate tradiționale românești: sarmale, piftie, salată beuf, friptură. La tăierea porcului am băut și o ceșcuță de țuică fiartă. Am gustat din fiecare câte puțin pentru că de felul meu nu sunt un gurmand”.

Cu bucate tradiționale românești

Ionuț Șerban, mijlocașul echipei FC Argeș, a petrecut Crăciunul la Pitești, alături de familie: ”Cu câteva zile înainte de Crăcium am mers la Craiova, la părinți, iar apoi am stat acasă alături de familie.
Am servit numai bucate tradiționale românești. Preferatele mele sunt sarmalele. La pomana porcului am băut și o tuică fiartă, așa cum cere tradiția. Acum mă pregătesc de Anul Nou. Voi merge cu familia la Sighetul Marmației, la o pensiune”.

Acasă, cu familia

Portarul Flavius Croitoru a preferat să rămână în sânul familiei: ”Am stat acasă cu familia. Nu am plecat nicăieri. Am servit numai preparate tradiționale românești. Am gustat din fiecare câte puțin. Revelionul îl voi petrece tot acasă pentru că voi da fetița de grindă”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.