Trei baruri închise de autorități

0La sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, fie independent, fie în cooperare cu Poliția. În urma acestor acțiuni au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 26.000 de lei.


În zilele de 12 și 13 februarie, a.c., un număr de trei societăți comerciale cu domeniul de activitate bar din Pitești, Mioveni și Câmpulung au fost închise temporar pe o perioadă de 30 de zile, ca urmare a faptului că erau deschise publicului. De asemenea, administratorii acestor societăți comerciale au fost sancționați cu amenzi conform Legii 55/2020, art. 65, lit. r, în valoare totală de 8.000 lei. Pe parcursul întregului week-end, jandarmii argeșeni au depistat mai multe persoane în incinta unor săli de jocuri de noroc, fără ca acestea să dețină certificat european COVID-19 sau fără a purta masca de protecție, încălcând astfel prevederile legale.
Pentru aceste fapte au fost sancționate atât persoanele în cauză, cât și angajații care au permis accesul acestora în interiorul sălilor de joc. Reamintim pe această cale că respectarea măsurilor dispuse de organele de sănătate publică constituie un element foarte important în cadrul efortului general de limitare a răspândirii virusului COVID-19. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.