Paznic găsit mort în Râul Doamnei!

0

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit ieri, în Râul Doamnei, în zona Făget. A fost indentificat ca fiind un bărbat a cărui dispariţie a fost anunţată luni. Omul lucra ca paznic la Institutul Pomicol Mărăcineni şi obişnuia să meargă pe jos, pe malul râului şi să traverseze apa, ca să ajungă acasă, la Mioveni.
Ultima dată, Constatin I., de 50 de ani, angajat ca agent de pază la Institutul Pomicol Mărăcineni a fost văzut vineri, 16 decembrie. Martorii spun că era beat rău, după ce vineri a luat salariul. Cum bărbatul locuieşte singur, nimeni nu i-a sesizat dispariţia până luni, când un unchi a încercat în zadar să ia legătura cu el şi a anunţat Poliţia. Au fost organizate căutări, inclusiv la râu, fiind cunoscut faptul că bărbatul mergea pe acolo la serviciu. „Din data de 19 decembrie și până astăzi (n.r ieri), bărbatul a fost căutat de către echipe mixte formate din polițiști, pompieri și cetățeni voluntari. Căutările au fost efectuate, inclusiv cu câinele de urmă și cu barca pneumatică, în zona Râului Doamnei, acolo unde se cunoștea faptul că urma traseul în drumul către și de la locul de muncă. Din păcate, astăzi (n.r ieri), în jurul prânzului, trupul bărbatului a fost zărit, în albia râului, de către cetățenii aflați în zonă, pentru căutări. Acesta a fost adus la mal de către echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență”, a transmis Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş. Oamenii legii au examinat trupul neînsufleţit şi nu au descoperit urme de violenţă.
Constantin I. era echipat cu cizme lungi până la şold (n.r. şoldari), ştiind că trebuie să traverseze râul. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.