Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
duminică, 2 aprilie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8478-Vineri, 31 martie 2023
BREAKING NEWS

S-au ferit să vorbească la telefon cu presa Pragul hoției votat de senatorii PSD și PNL

Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Aprilie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

6 Comentarii:

 1. 1

  Ioana

  Izolarea scoate lucruri marete – excelent material. Ati surprins gandurile noastre.

  Reply
 2. 2

  Coco

  Sa ajungi sa citezi din cugetarile d-nei Firea…nu ma exprim daca e bine sau rau , oricum esti intr-un grup restrans de ziaristi care face acest lucru !
  Iar acea personalitate a Romaniei sa fie Vasilica , sefa Gabrielei ? Apropos , ce-o mai face , sau esti in categoria celor care acum stramba din nas , le pute cand i se pronunta numele ?

  Am instalat si urmaresc de vreo 2 luni worldometers , asa ca vin si eu cu un exemplu : Japonia are de vreo 6 ori populatia Romaniei si are cam acelasi numar de teste ! O fi bine ,o fi rau ?

  Reply
  1. 2.1

   Riciu

   ,,Le pute” multora damful emanat de tine…și de toți așișderea…pune mă fițosule virgula și alte semne de punctuație, imediat când se termină cuvântul, fraiere! Și folosește și tu diacriticele.

   Reply
   1. 2.1.1

    Coco

    Dupa atata timp , nu te-ai prins ca ma adresez oamenilor inteligenti, care inteleg ideea si fara diacritice ? Te rog, vrei sa nu ma mai bagi in seama ?
    Devii ridicol si nesimtit !

    Reply
    1. 2.1.1.1

     Riciu

     Băi acesta, nesimțit ești tu! Atât timp cât o să-ți verși zoaiele și o să spui minciuni într-un spațiu virtual, care este public, n-o să te las în pace! Ca să-ți demonstrez cam pe unde te situezi, eu sunt de acord să ne dezvăluim identitățile și CV-urile. Și pe urmă mai vorbim. Repet (că prinzi greu și uiți repede): dacă ești obiectiv și nu ne mai deranjezi vizual cu comentarii inepte, nu te va (mai) critica nimeni. Dar tu, micimanule, față de Smeureanu ești un nimeni în drum (cu ochi). Dacă nu crezi, mai întreabă! Totuși, fiindcă m-ai rugat, o să te las în pace.

     Reply
 3. 3

  Cvititor

  Editorialul este reușit, ca în majoritatea cazurilor, autorul își alege personajele pe care le citează în mod aleatoriu și după pteferinta lui, nu după gândirea reptiliana a unor comentatori. Nu putem avea toți aceleași preferințe dar, exista un „exemplar” care depășește cu regularitate bunul simț. Ce mama dracu’ are Firea – citata în articol – cu Viorica ??? Tot ca să abați tu subiectul către zone pe care le preferi, bah nuca de COCOS… Probabil ca ți – ai ales un pseudonim predestinat, egal cu mărimea creierului tău…
  Nu crezi ca ar fi mai bine să ne scutești tu de elucubrațiile bi- saptamanale??????

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .